Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:05

AK Parti'den heyecan uyandıran Türkiye Yüzyılı belediyeciliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün İstanbul Haliç kongre Merkezi'nde seçim startını verdi. İstanbul Haliç'te 15'i Büyükşehir olmak üzere 26 ilde AK Parti adaylarının açıklamasıyla birlikte tüm Türkiye'yi "Türkiye Yüzyılı Hizmet Belediyeciliği" heyecanı sardı. Muhalefetin yönetiminde gerçek belediyecilik hasreti çeken şehirlerde fetret devri kapanacak.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-01-2024 17:21   Güncelleme : 09-01-2024 17:23
AK Parti'den heyecan uyandıran Türkiye Yüzyılı belediyeciliği

30 yıl önce ülkede yeni bir belediyecilik felsefesini ve uygulamasını hayata geçiren AK Parti, bu seçimde de adaylarını kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirledi. Halkta karşılığı olan, icraatı ile ön plana çıkan, başarılı bulunan başkanlarla yola devam kararın alınırken, yarışa giren kadın adaylar da dikkati çekti.
İstanbul için ayrı bir lansman yapılacağı ifade edilirken, tüm belediye başkanlarının illeri için proje ve hizmet tanıtımı hazırladıkları, başkanların bu icraatı her ilde hemşehrileriyle paylaşacakları kaydedildi.
YENİ MANİFESTOYA TÜRKİYE YÜZYILI DAMGASI
"'Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik" ismiyle hazırlanan ve 7 bölümden oluşan seçim beyannamesiyle seçmenin karşısına akılda kalan, hayatı kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran vaatlerle çıkılacak. "Hep yeni hep ileri" mottosuyla hareket eden AK Parti yeni şehircilik trendlerini de takip ediyor. Yeni şehircilik söylemleri ile güçlü projeler sunulacak.
Marka haline gelen Türkiye Yüzyılı vizyonu beyannameye de damgasını vurdu. Beyannamede yılların birikimi ve gelecek vizyonu harmanlandı. Başta Ankara ve İstanbul'da trafik ve yol projeleri ile seçmenin hayatına dokunan ve muzdarip olunan konulara çözüm üreten vaatler sunulacak.
TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ HEYECAN
Tüm adayların proje ve hizmetleri hazır. Seçmenin karşısına akılda kalan, hayatı kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran vaatlerle çıkılacak.

Kaynak Sabah 

EditörEditör

YORUMLAR