Bu Şehir Bizim

Bülent TUNÇ

30-11-2022 17:04

 

KONYA, AKPARTİ VE MHP TEŞKİLATLARINDA SEÇİM HEYECANI NEDEN YOK?

Bir erken seçim kararı alınmaz ise seçimlerin yapılmasına 6,5 ay veya daha az bir zaman kalmıştır.

Muhalefet partileri halkın arasında boy gösterirken, cumhur ittifakını oluşturan partilerde bir hareketliliğin olmadığını görüyoruz. 

Yerel yöneticiler halkla iç içe olsada işin milletvekili, il ve ilçe başkanlıklarında vatandaşla bir araya gelme  noktasında bir heyecanın yaşanmadığını görüyoruz.  

Milletvekilleri neden sahaya inmiyor ve neden vatandaş ile bir araya gelmiyor, ya da gelmek istemiyor?  

Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına buradan teşekkür ederim, vatandaşın görüşü ne olursa olsun genellikle vatandaş ile bir araya gelmeye özen gösteriyorlar.  

Cumhur ittifakı vekilleri biran önce halkın arasına karışmazlarsa, Atı alan üsküdarı geçer.

BU ŞEHİR BİZİM

Geçtiğimiz günlerde, Konya sahipsiz hayvan bakımevinde yapılmış olan cinayetin, katliamın görüntüsü, her kesimden insanın gönlünde bir infial oluşturdu.

Bunun neticesinde bu katliamı yapan, yaptıran ve göz yumanlar hakkında gereken hukuki işlemler hızlı bir şekilde yapılıp ve adaletin karşına çıkarılarak tutuklanmışlardır.

Benim burada esas değineceğim konu, Birkaç kişinin yapmış olduğu bu canice eylemin, bir şehre ve o şehrin belediye başkanlarına mal edilmemelidir.  

Birçok şehirde bu canlılar için ambulans yokken, konya büyükşehir belediyesinde can bulan adı altında sağlık hizmetleri veriliyor, son derece temiz ve sağlıklı bir bakım evi oluşturdu. Özellikle Konya büyükşehir belediye başkanı uğur ibrahim Altay karşı yapılan itibar suikastini kınıyorum, sayın Altay’ın bu konularda ne kadar duyarlı, hassas olduğunu yapmış olduğu çalışmalar ile bilmekteyiz.

Belediye başkanıları şunu iyi bilmelidirler sadece vatandaşlarından değil, bu şehirde yaşayan, nefes alan tüm canlılardan sorumlulardır.  

Bunun içindirki belediye başkanları bu tür yerlerde daha fazla denetim yapmaları gerekmektedir.

 

DİĞER YAZILARI 17 Kasım 2024 Tarihinde Erken Seçim Olabilir! 01-01-1970 03:00 Özlenen Tarafsız Yargı Nasıl Olmalı ? 01-01-1970 03:00 AKARYAKIT FİYATLARI NEDEN YÜKSEK? 01-01-1970 03:00 Savaşın Getirdiği Ekonomik Gerçekler 01-01-1970 03:00