Öğrencilerden Başkan Hasan Kılca’ya Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Belediye olarak eğitime her zaman ayrı bir parantez açtıklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca, öğrencilerin de gelecekleri için ortaya koydukları azimli ve özverili gayretin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

EĞİTİM - 08-12-2022 13:29

Öğrencilerden Başkan Hasan Kılca’ya Ziyaret

Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu hafızlık öğrencileri, öğretmen ve okul yöneticileriyle birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. 25 hafızlık öğrencisinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hasan Kılca, ziyaret dolayısıyla kendilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERİNE TEBRİK

Öğrencilerin aldıkları hem akademik hem de hafızlık eğitimleriyle kendilerine sağlam bir gelecek oluşturduklarına vurgu yapan Hasan Kılca, bu gayretin takdire şayan olduğuna dikkatleri çekti.

Kılca şunları söyledi; “Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitimlerini sürdüren 25 öğrencimiz, hem akademik eğitimlerini alıyor hem de hafız olabilmek için gayretli bir şekilde çalışıyor. Bu gayretinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Karatay Belediyesi olarak bizler de öğrencilerimizin çalışmalarına destek vererek her zaman yanlarındayız. Eğitime ve öğrencilerimize ayrıca önem veriyoruz. Bu konuda da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hafızlık öğrencileri de eğitim ve öğrenci dostu çalışmalarının yanı sıra eğitime olan diğer tüm destekleri için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MEB Duyurdu:2024 LGS başvuru süresi uzatıldı!

MEB Duyurdu:2024 LGS başvuru süresi uzatıldı!

01-04-2024 - EĞİTİM

YKS başvurularını kaçıranlar dikkat!YÖK ikinci geç başvuru hakkı tanıdı!

YKS başvurularını kaçıranlar dikkat!YÖK ikinci geç başvuru hakkı tanıdı!

23-03-2024 - EĞİTİM