Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'de 31. haftanın en kritik maçlarından birinde Trabzonspor'u konuk edecek.Konyaspor ile Trabzonspor arasında 3 Nisan Çarşamba günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

FUTBOL - 28-03-2024 10:46

Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'de 31. haftanın en kritik maçlarından birinde Trabzonspor'u konuk edecek. Son oynanan Fatih Karagümrük maçında öne geçmesine rağmen rakibi ile 1-1 berabere kalarak kritik iki puan bırakan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yine final netliğinde bir maça daha çıkmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, lig üçüncüsü Trabzonspor ile kozları paylaşacak.

Yaklaşan Konyaspor-Trabzonspor maçı ile ilgili olarak internet üzerinden "maç ne zaman, saat kaçta?" şeklindeki sorulara yanıt aranıyor.

Konyaspor ile Trabzonspor arasında 3 Nisan Çarşamba günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

Konyaspor-Trabzonspor mücadelesi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Yeşil-beyazlı takım karşılaşma öncesi 33 puanla 16. sırada yer alıyor. Konuk takım Trabzonspor ise 49 puanla 3. basamakta haftaya girdi.

Kaynak bbnhaber 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor Kendi Sahasında Alanyaspor’a Yenildi! Konyaspor 0-2 Alanyaspor!

Konyaspor Kendi Sahasında Alanyaspor’a Yenildi! Konyaspor 0-2 Alanyaspor!

20-04-2024 - FUTBOL

Konyaspor  Alanyaspor maçına hazır!

Konyaspor Alanyaspor maçına hazır!

19-04-2024 - FUTBOL