Konya'da AK Parti yürüyüşü var, yollar kapanacak

AK Parti Konya Teşkilatı, seçim çalışmalarını bugün öğleden sonra gerçekleştirilecek yürüyüş ile tamamlayacak. Yürüyüş nedeniyle kent merkezinde yollar kapatılacak

SİYASET - 13-05-2023 12:01

Konya'da AK Parti yürüyüşü var, yollar kapanacak

AK Parti Konya Teşkilatı, seçim çalışmalarını bugün öğleden sonra gerçekleştirilecek yürüyüş ile tamamlayacak. Yürüyüş nedeniyle kent merkezinde yollar kapatılacak.

12 Nisan'daki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi AK Parti Konya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısının ardından Mevlana Meydanı'nda saha çalışmalarını resmen başlatan AK Parti, 1 ay süren yoğun seçim çalışmalarını yine Mevlana Meydanı'nda noktalayacak.

Saat 15.00'da Kılıçarslan Meydanı'nda başlayacak yürüyüş saat 16.00'da Mevlana Meydanı'nda yapılacak basın açıklaması ile sona erecek. İl ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşecek yürüyüşün seçim öncesi son gövde gösterisi şeklinde geçmesi bekleniyor. Kortejde Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un da olması planlanıyor.

Yürüyüş nedeniyle kent merkezindeki bazı yollar da belli saatlerde kapatılacak. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre kapalı yollar şöyle:

Saat 15.00-17.00 arasında;

Ankara Yolu Beşyol Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı arası, Kılıçarslan Şehir Meydanı ile İş Bankası Kavşağı arası, İşbankası Kavşağı ile Mevlana Meydanı (Sultan Selim Camii ) arası araç trafiğine kapatılacaktır.

Kapalı güzergah nedeniyle Anıt Kavşağı- Aziziye Caddesi-Fenni Fırın Kavşağı-Kadınlar Pazarı ile kısmen Nalçacı Caddesinde trafik yoğunluğu yaşanabilir.

Mağduriyet yaşanmaması için vatandaşların alternatif yolları kullanmaları istendi.

kaynak:bbnhaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET