Genç KOMEK ödül dağıtacak

Genç Komek'te kayıtlar başladı. İlk günden büyük ilgi gören kayıtları yaptıran çocuk ve gençler hem yaz dönemini aktif bir şekilde eğlenip öğrenerek geçirecek hem de eğitimler sonunda sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulacak.

GÜNCEL - 06-06-2023 14:26

Genç KOMEK ödül dağıtacak

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Genç KOMEK bünyesinde Konya genelinde gerçekleştireceği Yaz Okulu kayıtları başladı. İlk günden büyük ilgi gören kayıtları yaptıran çocuk ve gençler hem yaz dönemini aktif bir şekilde eğlenip öğrenerek geçirecek hem de eğitimler sonunda sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulacak.

Genç KOMEK’e kayıt yaptıran öğrencilere “Dinimiz ve Değerlerimiz”, “Spor ve Sanat” eğitimlerinin yanı sıra el sanatları, akıl ve zeka oyunları, tiyatral etkinlik gibi birçok alanda eğitim verilecek. Öğrenciler 10 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında 7 haftalık, günlük 4’er saatlik eğitimlerle haftada 20 saat derslere katılacak. Yüz yüze eğitimlere katılan gençlere seçecekleri branşlarda eğitim materyalleri paket olarak verilecek. Çevrim içi eğitimlere Konya’dan kayıt yaptıran gençler materyallerini seçtikleri kurs merkezinden alabilecekken, il dışından kayıt olanlara ise kargo ile gönderilecek.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE SÜPRİZ HEDİYELER

Yapılacak yarışmalarda devam durumu, puanlama kriteri gibi uygulamaların sonucunda başarı gösteren öğrenciler ödüllendirilecek. Eğitim sonunda sürpriz hediyeler öğrenciler ile buluşacak. Branşlarda başarılı olan öğrenciler tablet, akıllı saat, kaykay gibi hediyeleri kazanma şansı yakalayacak.

SİYER YARIŞMALARINDA ÖDÜL YAĞMURU

Öğrenciler asıl hediyeleri ise siyer alanındaki başarılarıyla elde edecek. Puanlama kriterlerine göre siyer yarıymalarında; scooter, kulaklık, bluetooth kulaklık, teleskop, masa lambası, projektör, ses bombası ve VR gibi hediyeleri kazanma fırsatı yakalayacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Kadir Özkaya'yı kabul etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Kadir Özkaya'yı kabul etti!

23-04-2024 - GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak dönüşü çok net mesajlar verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak dönüşü çok net mesajlar verdi!

23-04-2024 - GÜNCEL