Erdoğan masasındaki son anketi açıkladı: Tereddüt yok öndeyiz!

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi liderlerin programları yoğun bir şekilde devam ediyor. Gün içinde Van ve Erzurum'da miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, anketlere ilişkin sorulan soruya "Hem Cumhurbaşkanlığı hem de meclis seçimlerinde tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz." yanıtını verdi.

SİYASET - 06-05-2023 11:36

Erdoğan masasındaki son anketi açıkladı: Tereddüt yok öndeyiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"14 MAYIS SEÇİMİ TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK"

Türkiye ile hesabını kapatamayanlar, 14 Mayıs'a gözünü dikmiş vaziyette. 14 Mayıs seçimi tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs'ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılı'nın miladı olarak görüyoruz.

(Mitingler) Samsun'da 120 binin üzerindeydi, bugün Erzurum 130 bin civarındaydı. Pazar günü de İstanbul mitingimizi yapacağız.

PKK'sından FETÖ'süne terör örgütleri de bay bay Kemal ve avenesinin 14 Mayıs için kendilerine verdiği umuda bel bağlamış durumda.

14 Mayıs seçimleri, yerli ve milli Cumhur İttifakı ile koalisyon ve kaos masası arasında geçecektir.

Türkiye'yi Batı'ya teslim etmeye söz verdiler. Batı'dan aferin almak için BBC'ye, 'Batı'yla ilişkileri öncelik haline getireceğiz.' diye demeç vermiş.

Batılı medya işi gücü bırakmış Türkiye'deki seçimleri ana gündem haline getirmiş durumda. Bay Bay Kemal'i pohpohluyorlar. Bu çok açık bir şekilde Batı'nın çıkarlarını öncelikli hale getireceğiz mesajı veriyor.

Biz bu ülkeyi prangalarından kurtarmak için çok mücadele verdik. 'Bay Bay Kemal' biz Türkiye'yi yine size bağlı hale getireceğiz diye adeta göz kırpıyor. Bir başka dergi Erdoğan gitsin diye kapak yapıyor. Erdoğan gitsin diyenler tefeciler, teröristler.

Maşa olarak kullandıkları terör örgütlerine nefes aldırmadığımız için Erdoğan gitsin diyorlar. Milletim bunların hesabını 14 Mayıs'ta çok güzel soracak. 14 Mayıs seçimleri yerli ve milli Cumhur İttifakı ile kaos masası arasında geçecektir. 14 Mayıs teröristleri inlerinde yok edenler ve teröristlerle kol kola gezenler arasında geçecektir. Ben milletime güveniyorum.

"DOĞRU ZAMANI BEKLİYORUZ"

Sınır ötesi harekatlarımız bitmiş değildir. Sadece doğru zamanı bekliyoruz.

Hepsi Kandil'e yığıldılar. Oradan sesleniyorlar fakat Kandil'i de bunların başına geçireceğiz o günler de yakın.

Bugüne kadar 'PKK terör örgütüdür' sözünü ağızlarından duymadık. Bay bay Kemal, hadi çık, 'PKK terör örgütüdür' de. Niye diyemiyorsun, söyleyemiyor.

SEÇİM ANKETLERİ

Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor.

Hem Cumhurbaşkanlığı hem de meclis seçimlerinde tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz. Milletimiz hizmet ve eser siyasetinin hakemliğini yine yapacaktır.

Seçim, sosyal medyada trol ordularıyla değil, sandıkta milletle kazanılır.

Meydanlar, Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin üstünlüğünü haykırıyor.

Sosyal medyadaki trol ordusu bay bay Kemal'e çalışıyor, bayağı da para veriyorlar. Bunlarla güya milletin aklını karıştırmaya çalışıyorlar.

kaynak:akittv

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimlerin Ülkeye ve Millete Hayırlı Olmasını Diledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimlerin Ülkeye ve Millete Hayırlı Olmasını Diledi!

29-03-2024 - SİYASET

İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz!

İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz!

28-03-2024 - SİYASET