Başkan Kavuş’tan Miniklere Sürpriz Meram’da 1. Sınıf Öğrencileri ‘İpucu Peşinde’

MEGA kapsamında Meram’daki okullarda öğrenim gören öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sunan Meram Belediyesi, ilçedeki tüm birinci sınıf öğrencilerine ‘İpucu Peşinde’ kitabını hediye etti. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çocuklar ve gençlere yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini belirterek bu alandaki çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

EĞİTİM - 28-12-2022 13:45

Başkan Kavuş’tan Miniklere Sürpriz Meram’da 1. Sınıf Öğrencileri ‘İpucu Peşinde’

Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında Meram Belediyesi tarafından ilçede öğrenim gören öğrencilere yönelik etkinlik ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve liselerin farklı kademelerinde eğitim gören öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenleyen Meram Belediyesi şimdi de ilçe genelindeki birinci sınıf öğrencilerine ‘İpucu Peşinde’ kitabını hediye etti. Kitap, 79 ilkokulda okuyan yaklaşık 8 bin 500 öğrenciye ulaştırıldı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Lalebahçe Mehmet Fevzi ve Atiye Atçeken ve Mehmet-Kadir Özgüzar İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ile buluşarak hediyelerini verdi.

ÖĞRENCİLER EĞLENİRKEN ÖĞRENECEK

Eğitici ve bilgilendirici bir içerik olan İpucu Peşinde kitabı hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Okumayı yeni öğrenen birinci sınıftaki yavrularımıza bir kitap da biz hediye etmek istedik. Onları tebrik ediyorum. Okuma serüvenlerinde başarılar diliyorum. Bu kitap yarıyıl tatillerinde çocuklarımızın okumalarını ilerletmelerine katkı sunacak aynı zamanda yeni bilgiler öğrenmelerini sağlayacak. Bu yayınla, UNOSCO’nun Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Göbeklitepe’yi öğrenirken Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Görsel Sanatlar ve serbest etkinliklerle keyifli ve eğlenceli anlar yaşayacaklar. “ dedi.

BAŞKAN KAVUŞ; “ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ DAİMA ÖNCELİĞİMİZ OLDU.”

“Göreve geldiğimiz günden bu yana yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız, gençlerimiz için çalışmalar önceliğimiz oldu” cümlelerini kullanan Başkan Kavuş sözlerine şöyle devam etti “Onların derslerinde başarılı olmasına katkıda bulunmak, donanım kazanmalarını ve eğlenmelerini sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda Meram Gelişim Akademisi MEGA’yı hayata geçirerek bu alandaki çalışmalarımızı tek çatı altında topladık. Konya’nın ilk E-Spor Merkezi, Youtube Akademi, Dijital Oyun Tasarım Atölyesi ve Yeni Nesil Öğrenme Merkezi, Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezimizde gençlerimiz ile buluştu. KOP Doğa okulu, Trafik Eğitim Parkı, yarışmalar, TÜBİTAK Kiptaplıkları, Millet Kıraathaneleri, halı sahalar, yeni tesisler, yaz-kış spor okulları onlara verdiğimiz önemi bir kez daha göstermiştir. MEGA kapsamında ana sınıfından liseye kadar Meram’daki tüm öğrencilerimize ulaşıyoruz. Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”

Öğrenciler ise Başkan Kavuş’a kitap hediyesi için teşekkür ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin, Yeni ‘’Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

Bakan Tekin, Yeni ‘’Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Müfredatını Sundu! Peki, Yeni Müfredat Nasıl Olacak?

26-04-2024 - EĞİTİM

MEB Duyurdu:2024 LGS başvuru süresi uzatıldı!

MEB Duyurdu:2024 LGS başvuru süresi uzatıldı!

01-04-2024 - EĞİTİM