Akyürek: “Sorumluluğumuz Ağır, Bu Devlet Millet Meselesi”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek,Tarihi Bedesten ve çevresindeki caddelerde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 14 Mayıs’ta görev yapacak sandık görevlileri ile de buluşan Akyürek, “Sorumluluğumuz ağır. Çok dikkatli hareket etmeliyiz ve bütün insanları uyarmalıyız. Bu, devlet-millet meselesi, değerlerimiz meselesi”dedi.

SİYASET - 06-05-2023 11:48

Akyürek: “Sorumluluğumuz Ağır, Bu Devlet Millet Meselesi”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Seçim çalışmalarına Meram ilçesinde devam eden Akyürek, Sarraflar Yer altı Çarşısı’ndan başlayarak sırasıyla İstanbul Caddesi, Türbe Caddesi ve Tevfikiye Caddesi arasında  esnafla görüşerek hasbihal etti.

Akabinde Bedesten Çarşısı’nda vatandaş ve esnafla beraber olan Akyürek, Türkiye’nin en büyük yenileme ve restorasyon projesinin Bedesten’de gerçekleştirildiğini belirterek, destekleri nedeniyle Bedesten esnafına teşekkür etti. Akyürek’in bir sonraki durağı, Konya’nın sivil toplum çalışmalarına önemli katkıları bulunan, şehrin kanaat önderlerinden Abdullah Büyük Hocaefendi oldu. Akyürek, ardından Ribat Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Küçüktoka’yı ziyaret etti.

Akyürek, günün sonunda Fahrunnisa Kültür Merkezi’nde seçim günü sandık görevlisi olarak çalışacak görevlilerle bir araya geldi. Meram’da sorumluluk alan sandık görevlilerine hitap eden Akyürek, Oyun çok büyük. Yine aynı kelimeleri kullanıyor birileri. İstibdat, hürriyet, adalet gibi. Şimdi karşıdaki isim hay atında hangi başarıyı elde etmiş? Bir genel müdürlük yapmış ve en başarısız dönemini yaşamış sosyal güvenlik sistemi. Sonraki başarısı ne? Komployla indirdikleri genel başkanın yerine,oluşturdukları örgütsel ve etnik yapıyla ya da başka yapılarla kongre kazanmak.Sadece kendi partisinde kongre kazanmak. 15 seçim kaybediyor yine de ayakta tutuyorlar ve son anda karşımıza koyuyorlar. Böyle bir yapı Türkiye’yi nasıl yönetecek? Onun için sorumluluğumuz ağır. Çok dikkatli hareket etmeliyiz ve bütün insanları uyarmalıyız. Bu, devlet-millet meselesi, değerlerimiz meselesi” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek’in Meram ilçesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un yanı sıra; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Keçeci ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular eşlik etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

20-04-2024 - SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET