Akyürek: “Biz Eser Siyaseti Yapıyoruz, Onlar Laf Siyaseti Yapıyor”

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçeye kazandırılan yatırımları inceledi. İlçelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akyürek, “Bizim siyasetimiz eser, hizmet, yatırım siyaseti. Seçim sürecinde her siyasi parti dolaşıyor, ziyaret yapıyor. Fakat bizim bir farkımız var. Onlar seçim turistleri olarak geziyor; yani sadece onuşuyorlar, sadece laf üretiyorlar. Biz ise yaptıklarımızdan bahsediyoruz ve yapacaklarımızdan bahsediyoruz. Biz hizmetlerimizle konuşuyoruz” dedi.

SİYASET - 25-04-2023 17:22

Akyürek: “Biz Eser Siyaseti Yapıyoruz, Onlar Laf Siyaseti Yapıyor”

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.Akyürek’in ilçe ziyaretlerine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra; Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Süleyman Özalp, AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ve MHP Yalıhüyük İlçe Başkanı Abdullah Ceran da eşlik etti.

AKYÜREK AHIRLI VE YALIHÜYÜK’TE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

İlçelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yalıhüyük Şehir Konağı açılışına katıldı. İlçe esnaflarını ve vatandaşları da ziyaret eden Akyürek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Yalıhüyük Millet Bahçesi’nde de incelemelerde bulunarak, gençlerle sohbet etti.Daha sonra Ahırlı ilçesinde vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürerek inşaatı devam eden çok amaçlı salonu inceleyen Akyürek, MHP Ahırlı İlçe Başkanı Kemal Doğanay’ı ve teşkilat mensuplarını ziyaret  etti. Ardından Akkise Mahallesi’ne geçen Akyürek, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.

“BİZ HİZMETLERİMİZLE KONUŞUYORUZ”

İlçelerde vatandaşlara hitap eden AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte Konya belediyecilik tarihinin yeni bir sürece girdiğini belirterek, Konya belediyecilik modeline Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ilçe belediye başkanlarının yeni başarı halkaları eklediğini ifade etti.Hizmetlerinden dolayı Konya’daki belediye başkanlarına teşekkür eden Akyürek, “Ama bu şaşırtıcı değil. Biz de siyasetin içindeyiz ama bizim siyasetimizi eser, hizmet, yatırım siyaseti olarak ifade edebiliriz. Mesela seçim sürecinde her siyasi parti dolaşıyor, ziyaretler yapıyor. Fakat bizim bir farkımız var. Onlar seçim turistleri olarak geziyor; yani sadece konuşuyorlar, sadece laf üretiyorlar. Biz ise yaptıklarımızdan bahsediyoruz ve yapacaklarımızdan bahsediyoruz. Biz hizmetlerimizle konuşuyoruz. Sadece siyaset için konuşmuyoruz, bundan sonra yapacaklarımızı da konuşuyoruz”dedi.

“SADECE 24 GÜNDE AVRUPA’DAKİ EN BÜYÜK YATIRIMLAR TÜRKİYE’DE YAPILDI”

Yeni dönemde de yeni projelerin hazır olduğuna dikkat çeken Akyürek, “Bunları da gerçekleştirmeye çalışacağız. Bakın Cumhurbaşkanımız seçim çalışması değil, hizmet açılışları yapıyor sürekli. Sadece Nisan ayında, 24 günde Avrupa’daki en büyük yatırımlar Türkiye’ye de yapılmış. Mesela, Gökbey helikopterinin motorunun artık Türkiye’de yapılıyor olması. Tarihte ilk defa kendi otomobilimizin seri üretiminin başlıyor olması. Yine tarihte ilk defa, kendi doğalgazımızın şebekeye verilmeye başlanması.Daha dün, kendi milli tankımızın hizmet vermeye başlaması ve üretiminin başlaması. Yıllarca ambargolarla, boykotlarla neler yaşadık, neler. Kendi SİHA ve uçak gemimizin faaliyete geçmesi.TÜBİTAK tarafından projelendirilen uzay araştırmaları merkezi tarafından yapılan uydumuzun uzaya fırlatılması. Daha niceler… Türkiye eğer lider ülke olacaksa, Türkiye büyük Türkiye hedefini gerçekleştirecekse, Cumhurbaşkanlığı makamında Recep Tayyip Erdoğan olmalı” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET