FUTBOL
Giriş Tarihi : 01-08-2023 09:57   Güncelleme : 01-08-2023 09:59

TÜMOSAN Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul Bugün

TÜMOSAN Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul, bugün gerçekleştirilecek. Tek liste ile girilecek seçimde yeşil- beyazlı ekipte Fatih Özgökçen’in yeniden başkan olması bekleniyor. Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacak kongre saat 19.00’da başlayacak

TÜMOSAN Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul Bugün

KONYASPOR'DA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNÜ! ÖZGÖKÇEN YENİDEN BAŞKAN OLUYOR

TÜMOSAN Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul, bugün gerçekleştirilecek. Tek liste ile girilecek seçimde yeşil- beyazlı ekipte Fatih Özgökçen’in yeniden başkan olması bekleniyor. Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacak kongre saat 19.00’da başlayacak.

YÖNETİM KURULU DEĞİŞECEK

İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması durumunda genel kurul 8 Ağustos Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Yeni sezon planlamasına geç başlanmaması adına ilk oturumda çoğunluğun sağlanması bekleniyor.

Bu yönde delegelere çağrıda bulunuldu. Şu ana kadar ikinci bir adayın çıkmamasından ötürü tek liste ile girilecek seçimde Konyaspor’da Fatih Özgökçen’in yeniden başkan olması bekleniyor.

Kanaat önderlerinin desteğini yine arkasına alan Özgökçen, 3.kez başkanlık koltuğunun sahibi olması öngörülüyor. Öte yandan 45 yaşındaki başkan adayının listesinde ise büyük oranda değişiklik yapılacağı ve zengin iş adamlarının olacağı gelen bilgiler arasında.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör