GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-06-2023 17:26   Güncelleme : 29-06-2023 12:19

Sille Baraj Parkı bayramda ne zaman açılacak?

Kurbanlarını kesip mesire alanlarında piknik yapıp, mangal yakmak isteyen vatandaşlar arayışa geçerken Konya’nın en güzel mekanlarından Sille Baraj Parkı’nın ise bayramda ne zaman açılacağı belli oldu

Sille Baraj Parkı bayramda ne zaman açılacak?

Selçuklu Belediyesi şehrin en çok ziyaret edilen noktaları arasında yer alan mekanların bayram mesaisini açıkladı. Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Selçuklu Çiçek Bahçesi, Sille Zaman Müzesi, Sille Aya Elenia Kilisesi, Sille Müzesi, Sille Baraj Parkı ve Selçuklu Seyir Tepesinin ne zaman hizmet vereceği duyuruldu.

Buna göre iki gündür kapalı olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi Parkı içerisinde yer alan Selçuklu Çiçek Bahçesi bayramın 2. gününden itibaren açık olacak. Sille’de bulunan Zaman Müzesi, Sille Aya Elenia Kilisesi, Sille Müzesi ise bayramın 2. gününden itibaren 13:00-18:00 saatleri arasında açık olacak

Sille Baraj Parkı da bayram tatilinde doğayla iç içe olmak isteyenler için bayramın 2. gününden itibaren hizmet verecek. Ayrıca ziyaretçilerine temiz havada eşsiz Konya manzarası sunan Selçuklu Seyir Tepesi de bayramın ikinci gününden itibaren vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Bayram süresince, vatandaşlar Selçuklu Belediyesine ait 444 99 19 numaralı telefona istek ve şikâyetlerini görevlilere iletebilecekler.

EditörEditör