FUTBOL
Giriş Tarihi : 03-05-2023 21:54   Güncelleme : 04-05-2023 00:06

Konyaspor'un Yeni Hedefi İlk Beşte olmak

Sahasında Trabzonspor’u mağlup ederek averajla yedinci basamağa yerleşen Anadolu Kartalı, ligin kalan haftalarında sezonu ilk 5’te tamamlama adına ter dökecek

Konyaspor'un Yeni Hedefi İlk Beşte olmak

SPOR Toto Süper Lig'de 32. hafta sona ererken, arabam.com Konyaspor çıkışını bu hafta da sürdürdü. Haftaya sekizinci sırada giren yeşil-beyazlı temsilcimiz, Trabzonspor'u sahasında 2-1 mağlup ederek puanını 45’e çıkarttı ve averajla yedinci sıraya yükseldi. Anadolu Kartalı, 7 Mayıs Pazar günü sahasında Kayserispor'u da mağlup ettiği takdirde altıncı sıraya yerleşecek ve ilk 5 için umut tazeleyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizin, beşinci sıradaki rakibi Başakşehir ile arasındaki puan farkı da 5.

TEKNİK Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimden çıktığı ilk 4 maçta mağlup olan Anadolu Kartalı, oynadığı son 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak yeniden üst sıralara gözünü dikti. Konyaspor, ligin kalan haftalarında toplayabildiği kadar puan toplayıp, sezonu ilk 5’te tamamlamaya çalışacak. İlk 5 yarışında Başakşehir’in zorlu fikstür içine girecek olması nedeniyle yeşil-beyazlıların umudunu artıyor.

 

kaynak:bbnhaber

EditörEditör