FUTBOL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 13:52   Güncelleme : 14-11-2023 13:55

Konyaspor'da Fatih Özgökçen Görevine devam edecek mi?

Tümosan Konyaspor’da 20 Kasım’da gerçekleştirilecek genel kurul öncesi resmi olarak henüz bir aday çıkmazken, gündeme bomba etkisi oluşturacak bir iddia ortaya atıldı. Mevcut başkan Fatih Özgökçen’in tekrar göreve devam edebileceği iddia edildi.

Konyaspor'da Fatih Özgökçen  Görevine devam edecek mi?

Tümosan Konyaspor’da 20 Kasım’da gerçekleştirilecek genel kurul öncesi resmi olarak henüz bir aday çıkmazken, gündeme bomba etkisi oluşturacak bir iddia ortaya atıldı. Taraftarların sezon başından itibaren istifaya davet ettiği mevcut başkan Fatih Özgökçen’in tekrar göreve devam edebileceği iddia edildi.

Trendyol Süper Lig’de zor günler geçiren ve haftalardır galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlı kulüpte, sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul kararı alan ve 20 Kasım’da yeni başkanını seçecek olan Konyaspor’da henüz resmi bir adayın çıkmaması camiada endişeye neden oldu.


Konyasporlu taraftarlar, yönetime talip olanların listelerini bir an önce hazırlayıp kamuoyuna bildirmeleri konusunda çağrıda bulunuyor. Aksi taktirde işlerin daha kötü olacağının altını çizerek gelecek yönetime de destek olacaklarını ifade ediyorlar.

Tüm bu olayların sonucunda gündemde şok etkisi oluşturacak bir gelişme yaşandı.

5 Haziran 2021 tarihinden itibaren görevde bulunan ve özellikle bu sezon yapılan yanlış transfer politikası nedeniyle eleştirilerin odak noktası olan mevcut başkan Fatih Özgökçen’in kongrede güven tazeleyip göreve devam edeceği kulislerde konuşuluyor.

Mevcut başkan Fatih Özgökçen’in mali açıdan uzun zamandır kaynak arayışında olduğu ve beklenen desteği aldığı da gelen bilgiler arasında.

Kulübün borcunu ve oyuncu ödemelerini hafifletecek miktarda bir destek alan Özgökçen’in, ailesi ve yakın çevresi ile yapacağı istişareler sonucunda göreve devam edip etmeyeceği konusunda bir karar alacağı öğrenildi.

Özellikle taraftarlar, son haftalarda Fatih Özgökçen’i ve yönetimini istifaya davet ederken, bazı taraftarlar ise Fatih Özgökçen’in devam etmesi durumunda Ak Parti üyeliklerini iptal edeceklerini belirtmişlerdi.

Bu durum karşısında 20 Kasım’a kadar bir adayın çıkmaması durumunda Fatih Özgökçen’in yönetiminde yine bazı değişiklikler yaparak yeni yol haritası çizeceği gelen haberler arasında.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör