FUTBOL
Giriş Tarihi : 23-07-2022 23:17

Konyaspor’a Senegalli golcü mü geliyor?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, dün forvet transferinde belli bir aşamaya geldiklerini açıklamıştı. Özgökçen’in işaret ettiği ismin, İtalyan ekibi Cagliari ile sözleşmesi biten Keita Balde olduğu öğrenildi.

Konyaspor’a Senegalli golcü mü geliyor?

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında BATE Borisov’u 3-0 mağlup eden Konyaspor’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

GRUPLARA KALMA VE KADROYU GÜÇLENDİRME HESAPLARI

Konyaspor bir yandan Konferans Ligi'nde oynayacağı 3 elemeyi geçip gruplara kalma hesapları yaparken, diğer yandan da kadroyu daha güçlü hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

ÖZGÖKÇEN İŞARET ETMİŞTİ

BATE Borisov maçı sonrası forvet transferinde belli bir aşamaya geldiklerini söyleyen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in İtalyan ekibi Cagliari ile sözleşmesi biten Keita Balde'yi işaret ettiği iddia edildi.

PAZARLIKLARA BAŞLANDI

27 yaşındaki Senegalli golcüyle temasa geçen Konyaspor'un oyuncunun menajeriyle pazarlıklara başladığı öğrenildi. Balde'nin transferini bir an önce bitirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar golcü oyuncuyu UEFA Konferans Ligi'ndeki sonraki turda kadroya dahil edebilmenin planlarını yapıyor.

KEİTA BALDE KİMDİR?

2017-2018 sezonu başında Lazio'dan Monaco'ya 30 milyon euroya transfer olan Keita Balde daha sonra kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı. 27 yaşındaki oyuncunun şu an piyasa değeri 3 milyon euro. 2021-2022 sezonu başında bedelsiz olarak Cagliari'nin yolunu tutan Keita Balde Diao, ligde çıktığı 26 maçta 3 gol, 2 asistlik ile oynadı.

EditörEditör