YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-06-2023 23:01

Konya'da bayramda hava nasıl olacak?

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Konya'yı önümüzdeki günlerde meteorolojik açıdan nasıl günler bekliyor. Hava sıcaklığı kaç dereceleri görecek?

Konya'da bayramda hava nasıl olacak?

Kurban bayramı için geri sayım devam ediyor. İslam dünyası salı günü arefeyi yaşadıktan sonra 28 Haziran Çarşamba gününden itibaren 4 gün boyunca bayram edip Kurban Bayramı coşkusunu yaşayacak. Dayanışma ve paylaşmanın öne çıkacağı bayramda gerek kurban kesimi gerekse de ziyaretler için hava durumu da merak ediliyor.

Vatandaşlar meteorolojiden havaların nasıl olacağına dair bilgi almanın mücadelesini verirken, Konya için kötü sayılabilecek bir haber geldi.

Bayramda havalar çok sıcak olacak. uzun bir soğuk ve yağışlı periyodun ardından geçtiğimiz hafta yaz günlerine adeta yeniden merhaba diyen Konya'da sıcaklıklar gün geçtikçe artarken bayramda da vatandaşları sıcak ve bunaltıcı günler bekliyor.

Meteoroloji'nin hava tahminlerine göre Konya'da sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nda ise 31-32 dereceleri görecek sıcak hava etkili olacak.

İşte önümüzdeki 5 günlük hava tahminleri...

EditörEditör