FUTBOL
Giriş Tarihi : 25-12-2022 21:41

Fatih Özgökçen yeniden başkan! İşte Konyaspor'un yeni yönetim kurulu

Konyaspor'un Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. 877 delegeden 608’inin katıldığı genel kurulda mevcut Başkan Fatih Özgökçen oy çokluğuyla yenden göreve seçilirken, tüzük değişikliği de kabul edildi. Yeni yönetimde ise 7 yeni isim yer aldı

Fatih Özgökçen yeniden başkan! İşte Konyaspor'un yeni yönetim kurulu

SPOR Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz arabam.com Konyaspor'un Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. 22 Nisan 2022 Tarih ve 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu’na istinaden Konyaspor’da genel kurul toplantısı çoğunluk sağlayan delegenin katılımıyla gerçekleşti. Genel kurula, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı’nın yanı sıra 877 delegenin 608’i katıldı. Genel Kurul’da, divan başkanlığına, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan seçildi.

SELÇUKLU Kongre Merkezi’nde düzenlenen genel kurulda tüzük değişikliği onaylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda yönetim kurulu raporunun ardından gelir gider raporu ve bilançolar okundu. Kulübün güncel borcunun ise 16 milyon Euro olduğu açıklandı. Genel kurulda tek liste yer aldı. Delegeler Fatih Özgökçen başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu seçti. 23 kişilik yönetim listesinde 7 isim göreve devam etmezken, bu kişilerin yerine listeye yeni isimler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, göreve geldiklerinde, birlik ve beraberlik içerisinde Konyaspor'u daha iyi yerlere getireceklerinin sözünü verdiklerini, genel kurula katılımın da bu denli yüksek olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

BAŞKAN Fatih Özgökçen genel kurulda yaptığı konuşmada şöyle konuştu. “5 Haziran 2022 tarihinde yine büyük bir katılımla göreve başlamıştık. Göreve geldiğimizde hep birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme düsturunu ön planda tuttuk. Bunda da kısmen muvaffak olduğumuzu düşünüyorum. Şehrin tüm paydaşları bizi yalnız bırakmadı, destek oldu. Geçen sene bizim için göreve geldikten sonraki sportif başarının önemi büyüktü. Konyaspor hem futbol hem basketbol takımıyla geçen sezon oldukça ses getirdi. 2021-2022 sezonunu Konyaspor tarihindeki en yüksek puanla tamamladık”.

“BAZI hadiseler olmasaydı biraz daha zorlayabileceğimiz, en azından Konya’ya, ülke futboluna ‘Konyaspor şampiyon olma yolunda ilerliyor’ söylemlerini dile getirdik diye düşünüyorum. Tabii sportif başarıya baktığımız zaman bu sadece sahada oynanan oyun ya da aldığınız skorlarla alakalı olmuyor. Bugün tabiri caizse bir lobi faaliyetini de iyi yönetmeniz gerekiyor. Konyaspor’un tüm haklarını hem futbol federasyonu nezdinde hem Kulüpler Birliği nezdinde sonuna kadar savunduk. Yeri geldiği zaman masaya vurmasını bildik ve sonucunu da aldık”. Fatih Özgökçen teşekkür konuşmasında ise “Büyük teveccüh gösterdiniz. Hakkınızı helal edin. Bize büyük bir sorumluluk yüklediniz. Daha iyiyi yerine getirerek daha güzel günlere hep beraber şahitlik edeceğiz diye uyuyorum” ifadelerini kullandı. *

Konyaspor Yönetim
KURULU LİSTESİ

Fatih Özgökçen (Başkan)
Nuh Kaygısız
Halil Erdoğan
İsmail Yazıcı
Hakan Faydasıçok
Hakkı Polat
Kazım Küçükçöğen
Mehmet Akcan
Muammer Akın
Ömer Demirhan
Sertaç Tuza
Süleyman Oğuz
Targun Polat
Gökhan Çelik
İlker Babaoğlu
İbrahim Şahin
Burak Dağlı
Kamil Yücel
Ali Camgöz
Mehmet Orhan
Serkan Abaz
Hasan Çıray
Yusuf Sercan Poçan

EditörEditör