GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2023 15:29

Başkan Kavuş; “Bu Rahmet İklimi İnsanlığın Barış, Huzur Ve Hidayetine Vesile Olsun

Mübarek üç aylara ve Regaib Gecesi’ne bir kez daha kavuşmuş olmanın sevincini hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu rahmet ikliminin, insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Kavuş; “Bu Rahmet İklimi İnsanlığın Barış, Huzur Ve Hidayetine Vesile Olsun

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mübarek üç aylar ve Regaib Gecesi ile ilgili yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Recep ayı ile başlayan üç aylar ve idrak edeceğimiz Regaip Gecesi ile rahmet, bereket ve mağfiret iklimine ümmetçe bir kez daha kavuştuk. Yüreği, Rabbinin sevgisiyle dolu her müslümana geçmişini düşünme, sorgulama, muhasebesini yeniden yapma ve geleceği yeniden planlayıp inşa etme fırsatı sunan bu manevi iklime kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. İçten ve samimi bir kalple Allah'a yönelen kulların affedileceğinin müjdesi böylesi gün ve gecelerin önemini bizler için daha da artırıyor. Bu mübarek günler ayrıca dünya ve ahiret mutluluğunun iman, sabır, dua ve tevekkül ile yakalanabileceği bilincine ulaşabilmemiz için de bizlere önemli bir fırsat sunuyor. Güzel bir geleceğin inşası ancak bu bereketli zamanları en güzel şekilde değerlendirmekle mümkündür. Rabbim, bizleri bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirenlerden eylesin.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Alemi’nin üç aylarını ve Regaib Gecesi’ni tebrik ediyor, sonunda Ramazan ayını ve Kadir Gecesi’ni barındıran bu ayların ve Regaib gecesinin, ümmetin manevi dirilişi ve ahlaki yükselişi için vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

EditörEditör