Zeren: Tarihi bir seçime gidiyoruz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, “Çok tarihi ve anlamlı bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçim, geldiğimiz son durumda gerçeklerin, partilerin ötesinde artık başka bir seçime doğru dönüştü. Bugün baktığımızda, terör örgütüne, FETÖ’nün gayrimeşru çocuklarına göz kırpanlarla verilen bir mücadele haline geldi” dedi.

SİYASET - 13-05-2023 11:39

Zeren: Tarihi bir seçime gidiyoruz

16px;">28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu ve Meram’da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Türk milletinin kararını verdiğini dile getiren Muhammed Zeren, “Artık seçime sayılı günler kaldı. Bizler de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksik kaldığımız bölgeleri tamamlama adına gayretlerimizi sürdürüyoruz. Konya’mızda yaptığımız 160 bin kişilik miting ve hemen akabinde İstanbul’da yaptığımız 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı mitingden görüyoruz ki halkımız kararını çoktan vermiş” dedi.
‘VATANDAŞIMIZ KARARINI VERDİ’
Muhammed Zeren, “Çok tarihi ve anlamlı bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçim geldiğimiz
son durumda gerçeklerin, partilerin ötesinde artık başka bir seçime dönüştü. Bugün baktığımızda, terör örgütüne, FETÖ’nün gayrimeşru çocuklarına göz kırpanlarla verilen bir mücadele haline geldi. Vatan, millet, bayrak sevdalısı tüm vatandaşlarımız yine vatan, millet,
bayrak uğruna kararını vermiş oldu” diye konuştu.
‘MİLLETİMİZİ DAHA İYİ TANIYACAKLAR’
14 Mayıs seçimlerinde vatandaşın bir ders vereceğini söyleyen Muhammed Zeren, “İnşallah 14 Mayıs’ta karşı cenah bu milleti çok daha iyi tanıyacak. Bu milletin aklıyla dalga geçilmemesi gerektiğini, bu milletin çocuklarını, gençlerini, kadınlarını sınırlandırmaması gerektiğini ve onlara saygı duymaları gerektiğini öğrenecekler. 14 Mayıs’ta da Sayın Cumhurbaşkanımızı Külliye’ye yine çok güçlü bir oranla göndermiş olacağız” ifadelerini kullandı.
‘KONYA HUZURUN BAŞKENTİ’
Konya’nın huzurun başkenti olduğunu vurgulayan Muhammed Zeren, “Vatandaşlarımızla
görüştüğümüzde şunu söylüyorlar: ‘14 Mayıs gelsin ve bir an önce bunlarla hesaplaşalım.’
Bakıyorsunuz Konya’da CHP listesinden seçimlere giren bazı adayların sokak sokak, dükkan
dükkan kovalandığını görüyoruz. Konya Hz. Pir’in memleketi. Huzurun başkenti. Konya
şehrine ihanet etmediğiniz, hizmeti sürdürdüğünüz sürece bu şehrin insanı sizi bağrına basar.Yaklaşan seçimlerin ülkemize, şehrimize ve bütün gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET

Yerel seçimde Konya'nın ilçelerinde büyük değişim!

Yerel seçimde Konya'nın ilçelerinde büyük değişim!

01-04-2024 - SİYASET