Zeren: 14 Mayıs büyük bir milli irade şöleni olacak

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, “Buradaki esnafımızın dediği gibi, inşallah 14 Mayıs'ta lambaları yakacağız. Büyük bir milli irade şöleni olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı çok daha yüksek bir oranla Külliye'ye yine yeniden Başkan olarak göndereceğiz” dedi.

SİYASET - 06-05-2023 19:08

Zeren: 14 Mayıs büyük bir milli irade şöleni olacak

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, seçim çalışmaları kapsamında Meram'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Konya'da dükkân dükkan gezmeye devam ettiklerini vurgulayan Muhammed Zeren, "Furgan Dede Caddesi’nde saha çalışmalarımızı sürdürdük. Ben de bir dönem bu caddede esnaflık yaptım. Dolayısıyla aynı zamanda komşularımızı da ziyaret etme imkânı bulduk. Birçoğu eşimiz, dostumuz, ahbabımız. Her şeyden önce hemşerimiz. Her yerde olduğu gibi Konya'mızın tamamında da teveccüh yüksek. Sokak sokak, cadde cadde, dükkân dükkan gezmeye devam ediyoruz” dedi. 
‘VATANDAŞIMIZ KARARINI VERDİ’
14 Mayıs seçimleri öncesi kararsız seçmenlerin de kararını verdiğini dile getiren Muhammed Zeren, "Seçime sayılı günler kaldı. Artık vatandaşlarımız arasında da kararsız olanların kararını vermiş olduklarını görüyoruz. Çünkü genel olarak siyasi tabloya baktığımızda maalesef Millet İttifakının birtakım çevrelere olan aralarındaki bağların ne kadar sıkı olduğunu, kapalı kapılar ardından nasıl sözler verildiğini milletimiz seziyor ve görüyor. Yedi birbirine benzemeze değil, AK Parti'den ve Cumhur İttifakı’ndan yana oylarını kullanacaklar” diye konuştu.


‘BİZE YAKIŞANI YAPACAĞIZ’
Muhammed Zeren, "Sosyal medyadan o kadar çok dezenformasyon yapılıyor, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye gönül verenlere o kadar çok tehditler savruluyor ki, vatandaşlarımızda da bir bunalmışlık söz konusu. İnşallah 14 Mayıs'ta bize yakışan şekilde, bir demokrasi şöleninde bunun cevabını sandıkta milletimizle beraber vereceğiz. Türkiye bir demokrasi ülkesi. Yüzde 80'lerin üstünde sandık katılımı var. Türkiye'nin 81 ilinde bütün seçim çevrelerimizde, yurt dışındaki seçim çevrelerimizde yüksek bir katılımla bu seçimi gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla halkımız tamamıyla iradesini sandığa yansıtıyor. Bugün Avrupa'da bu kadar yüksek sandığa gitme oranı yok. Milletimizde bu oran çok yüksek” ifadelerini kullandı.


SANDIKLARA DAVET
Muhammed Zeren, "Buradaki esnafımızın dediği gibi, inşallah 14 Mayıs'ta lambaları yakacağız. Büyük bir milli irade şöleni olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı çok daha yüksek bir oranla Külliye'ye yine yeniden Başkan olarak göndereceğiz.  Buradan vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz. 14 Mayıs'ta sandıklarda müşahit kadrolarımız muhakkak var ama herkesi sandığımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimlerin Ülkeye ve Millete Hayırlı Olmasını Diledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimlerin Ülkeye ve Millete Hayırlı Olmasını Diledi!

29-03-2024 - SİYASET

İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz!

İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz!

28-03-2024 - SİYASET