Uslu: Birinci turda zaferi elde edeceğiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu, birinci turda zaferi elde edeceklerine inandıklarını söyleyerek, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın birinci turda direkt seçileceği kanaatimiz gün geçtikçe daha da artıyor” dedi.

SİYASET - 07-05-2023 22:43

Uslu: Birinci turda zaferi elde edeceğiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Karaarslan Hadimi Parkında vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs’a kadar seçim çalışmalarının hız kesmeden süreceğini dile getiren Ercan Uslu, "Halkımız huzur ve güven içerisinde neşeyle Hıdırellez günü ailece pikniğini yapıyor. Kır kahvaltısı yapmak için hemşerilerimiz buraya gelmişler. Bizler de muhabbetli bir seçim çalışmasının yarım gününü geçirmiş olduk. İnşallah huzur ve barış içerisinde seçim sonuçlarını alacağımız, zafer ilan edeceğimiz 14 Mayıs'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


‘SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’
Gündemdeki sorunları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir bir çözüme kavuşturacaklarını belirten Ercan Uslu, “Son iki yılda pandemi, savaşlar, göçler ve son olarak deprem imtihanıyla karşılaştık. Elhamdülillah bunların hepsinin üstesinden geliyoruz. İnşallah hükümetimiz tarafından bir yıl içerisinde enflasyon tek haneli rakama düşürülecek, işsizlik rakamları yüzde 7’nin altına inecek, 5 yıllık ekonomi planı devreye sokulacak. Bunların Cumhurbaşkanımızın seçim beyannamesinde yazılı olarak taahhüt edildiğini beyan ediyoruz”diye konuştu.

TEVECCÜHE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Vatandaşın teveccühüne layık olmak için çabaladıklarını ifade eden Ercan Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaşlarımızın yaşanan sıkıntıların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesiyle, hükümetimizin çözebileceğine olan inançları, kanaatleri ve teveccühleri tam. İnşallah biz de bu güvene, inanca, teveccühe layık olabilmek için çalışıyoruz. Tepkiler çok canlı. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın birinci turda direkt seçileceği kanaatimiz güngeçtikçe daha da artıyor.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET