Tahir Akyürek: Türkiye düşmanlarına oy verilmemeli

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, "Konya'da Türkiye düşmanlarına ya da Türkiye düşmanlarıyla pazarlık yapanlara asla oy verilmemeli. Ecdadının yolunda inancını ve değerlerini bayrak yapanlara, Kızılelma hedefi güdenlere oy verilmeli” dedi.

SİYASET - 29-04-2023 13:54

Tahir Akyürek: Türkiye düşmanlarına oy verilmemeli

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Konya meselelerine hâkim olduklarını söyleyen Tahir Akyürek,cumhur İttifakı olarak Konya meselelerine tam olarak hâkimiz. Neyi ne zaman, nasıl yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bazı zorluklar olsa da bunları aşmak için mücadele ediyoruz. Konya Havzası dışından, Konya Ovası’na su getirmeyle ilgili çalışmaları yürütüyoruz. Bundan sonra da sıkı bir şekilde takip edeceğiz”dedi.

‘EREĞLİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Yüz milyonlarca liralık sulama projesinin ihalesinin yapılmasını sağladıklarını dile getiren
Tahir Akyürek,Ereğli bölgesiyle ilgili sağ sahilin dünya bankası kredisiyle ihale edilmesi için hem milletvekilimiz hem biz geçen dönem gayret gösterdik. Yüz milyonlarca liralık sulama projesinin ihalesinin yapılmasını sağladık. İlave bölgeler de bu sahil sulama kapsamı içine girmek istiyor. Bu konuda da elimizden geleni yapacağız ve üzerinde de çalışacağız”diye konuştu.

ECDADIMIZA YAKIŞANI YAPALIM
Türkiye düşmanlarına Konyada oy verilmemesi gerektiğini vurgulayan Tahir Akyürek,Sizden istirhamım şu, Konyada Türkiye düşmanlarına ya da Türkiye düşmanlarıyla pazarlık yapanlara, Kandildeki terör baronlarıyla pazarlık yapanlara asla oy verilmemeli. Burası Selçuklu şehri, Osmanlı şehri. Ecdadımıza yakışır olan nedir? Ecdadının yolunda inancını ve değerlerini bayrak yapanlara, Kızılelma hedefi güdenlere oy verilmeli. Başkalarına oy verilmemeli. Kızılelma nerede şimdi? Gökyüzünde ilk Milli Muharip Savaş Uçağı olarak süzülmeye başladı. Diğer hedeflerimizi de Allahın izniyle bir bir gerçekleştireceğiz”ifadelerini kullandı.Ereğli halkına seslenen Tahir Akyürek, Konyadan çıkacak 15 milletvekilinin de Cumhurİttifakından olmasını istedi. Akyürek sözlerini şöyle tamamladı: “Benim ricam şu. Konyanın 15 milletvekili de Cumhur İttifakından olsun, AK Parti olsun, Milliyetçi Hareket Partisi olsun. Konyaya yakışan budur.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

20-04-2024 - SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET