Öğrenciler Merakla Bekliyor!Konya’da 15 tatil uzayacak mı?

Ülkenin büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışının yarın itibariyle Konya’yı da etkisi altına alması beklenirken yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerin okullara dönüşünün gecikebileceği ifade ediliyor

YAŞAM - 04-02-2023 20:30

Öğrenciler Merakla Bekliyor!Konya’da 15 tatil uzayacak mı?

Konya için beklenen etkili kar yağıyı ufukta gözüktü. Meteoroloji verilerine göre halen yurdun büyük bir bölümünde beyaz tabaka oluşturan yağışların yarın etkisini artırması ve özellikle iç bölgelerde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Yağışla birlikte Konya ve çevresinde yer yer 20-25 santimlik örtünün oluşabileceği öngörülürken okulların tatil olma durumu da ortaya çıktı.

GÖZLER YARIN AKŞAM VALİLİK’TE OLACAK

Henüz yarı yıl tatilinde olan ve pazartesi günü sınıflarına kavuşmak için gün sayan öğrenciler için bekleyişin birkaç gün daha uzaması, yağış durumuna göre Konya’da valilik kararıyla eğitim öğretime ara verilmesi bekleniyor. Yine hamile ve engelli kamu personeli için de idari izin söz konusu olabilecek. Tatil kararı için gözler yarın akşamdan itibaren Valilik tarafından yapılacak resmi açıklamada olacak.

TÜM BÖLGEDE YOĞUN KAR BEKLENİYOR

Meteoroloji tahminlerine göre; pazar gecesinden itibaren ve özellikle pazartesi günü, Ankara, Konya, Kayseri, Eskişehir, Sivas, Kırıkkale, Aksaray, Karaman, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Çankırı çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

 

Kaynak bbnhaber 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gökten Yağan Şifa :'Nisan Yağmuru'

Gökten Yağan Şifa :'Nisan Yağmuru'

27-04-2024 - YAŞAM

Başkan Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde SOBE’yi Ziyaret Etti

Başkan Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde SOBE’yi Ziyaret Etti

02-04-2024 - YAŞAM