Meram Belediyesi, Berlika Parkı İçerisindeki Spor Tesisini Baştan Sona Yeniliyor

Meram’da, Berlika Parkı içerisinde bulunan spor tesisi baştan sona yenileniyor. Bünyesinde kadınlar ve erkekler için iki ayrı havuz, fitness salonu, hamam, sauna ve reformer salonu bulunan tesisin yeni yüzüyle hizmet vereceğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram, sosyal belediyecilikte farkını her zaman ortaya koymuştur” diye konuştu.

GÜNCEL - 05-06-2023 15:45

Meram Belediyesi, Berlika Parkı İçerisindeki Spor Tesisini Baştan Sona Yeniliyor

Lalebahçe Mahallesi’nde bulunan Berlika Parkı içerisindeki Meram Belediyesi’ne ait spor kompleksi baştan sona yenileniyor. Tesis bünyesinde, kadınlar ve erkekler için iki ayrı havuz ile eğitim amaçlı ve çocuklar için de iki farklı havuz daha bulunuyor. Tesiste ayrıca fitness ve reformer salonları, step, zumba, aerobik ve pilates için kullanılacak bölümler ile birlikte hamam, sauna, buhar odası, jakuzi ve taekwondo, kick boks, jimnastik gibi sporlarda kullanılmak üzere hazırlanan çok amaçlı salonlar da bulunuyor. Kışa girilmeden tamamlanması planlanan tesis, önümüzdeki süreçte Meram Spor Okulları çerçevesinde gençler için de önemli hizmet verecek.

BAŞKAN KAVUŞ; “ÇALIŞMALAR TAMAMLANDIĞINDA MERAM’IN YÜZ AKI MODERN TESİSLERİNDEN BİRİ OLACAK”

Yeni çehresiyle ilçeye yeniden hizmet vermeye başlayacak olan tesisin Meram’a ve Konya’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Berlika Parkı içinde bulunan Meram Belediyesi’ne ait spor kompleksinin şehrin yüz akı tesislerinden biri olacağına vurgu yaptı. Modern bir anlayışla tasarımlanan merkezin, sporseverlerin sporlarını en güzel şekilde yapmalarına olanak sağlamasının yanında genç sporcuların yetişmesine büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Mustafa Kavuş, “Meram, gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmaları ile modern bir spor tesisi daha kazanıyor. İlçemiz, sosyal belediyecilikte farkını her zaman hissettirdi, hissettirmeye de devam ediyor. Daha önce özel teşebbüse kiralamış olduğumuz bu tesis kısa zaman içinde, belediyemiz bünyesinde Meram’a değer katan diğer eserlerin yanında yerini alacak. Böylelikle hemşehrilerimiz çok daha kaliteli, nitelikli, özel ve uygun fiyatla hizmet alacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı KAAN’a Emanet Edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı KAAN’a Emanet Edeceğiz!

26-03-2024 - GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı'ndan İsrail İle İşbirliği İddialarına Cevap Gecikmedi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan İsrail İle İşbirliği İddialarına Cevap Gecikmedi!

26-03-2024 - GÜNCEL