Konyaspor'un Yeni Hedefi İlk Beşte olmak

Sahasında Trabzonspor’u mağlup ederek averajla yedinci basamağa yerleşen Anadolu Kartalı, ligin kalan haftalarında sezonu ilk 5’te tamamlama adına ter dökecek

FUTBOL - 03-05-2023 21:54

Konyaspor'un Yeni Hedefi İlk Beşte olmak

SPOR Toto Süper Lig'de 32. hafta sona ererken, arabam.com Konyaspor çıkışını bu hafta da sürdürdü. Haftaya sekizinci sırada giren yeşil-beyazlı temsilcimiz, Trabzonspor'u sahasında 2-1 mağlup ederek puanını 45’e çıkarttı ve averajla yedinci sıraya yükseldi. Anadolu Kartalı, 7 Mayıs Pazar günü sahasında Kayserispor'u da mağlup ettiği takdirde altıncı sıraya yerleşecek ve ilk 5 için umut tazeleyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizin, beşinci sıradaki rakibi Başakşehir ile arasındaki puan farkı da 5.

TEKNİK Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimden çıktığı ilk 4 maçta mağlup olan Anadolu Kartalı, oynadığı son 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak yeniden üst sıralara gözünü dikti. Konyaspor, ligin kalan haftalarında toplayabildiği kadar puan toplayıp, sezonu ilk 5’te tamamlamaya çalışacak. İlk 5 yarışında Başakşehir’in zorlu fikstür içine girecek olması nedeniyle yeşil-beyazlıların umudunu artıyor.

 

kaynak:bbnhaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor  Alanyaspor maçına hazır!

Konyaspor Alanyaspor maçına hazır!

19-04-2024 - FUTBOL

Başkan Ömer Korkmaz ‘Konyaspor kümeye’ şeklinde yapılan tezahüratlara tepki gösterdi!

Başkan Ömer Korkmaz ‘Konyaspor kümeye’ şeklinde yapılan tezahüratlara tepki gösterdi!

15-04-2024 - FUTBOL