KONYASPOR’DA TEK YOL 3 PUAN

Yeşil-beyazlılar bugün taktik antrenmanı gerçekleştirecek. Yarını tek idmanla değerlendirecek temsilcimiz, hazırlıklarını cumartesini günü tamamlayacak

FUTBOL - 02-03-2023 14:40

KONYASPOR’DA TEK YOL 3 PUAN

KONYASPOR’da iç sahada oynanacak Giresunspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Pazartesi gününden bu yana zorlu karşılaşmaya hazırlanan yeşil-beyazlılar, önceki günü ve dünü taktik idmanlarıyla geçirdi. Önceki gün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve ısınma ile koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idman, pas oyunuyla devam etti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki antrenman, hücum çalışmasıyla sona erdi. Anadolu Kartalı dünü de taktik antrenmanı ile değerlendirirken, hazırlıklar bugün yapılacak çalışmayla sürecek.

YEŞİL-Beyazlılar, cumartesi günkü idmanla çalışmalarına nokta koyacak ve kampa girecek. Temsilcimizde, Giresunspor maçının parolası mutlak 3 puan olarak belirlenirken, Fenerbahçe maçında sakatlanan Michalak ve kırmızı kart cezalısı Diouf dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle erteleme maçında forma giyemeyen Muhammet Demir, Sehic ve Uche’nin son anda sakatlıkları nüksetmezse Giresunspor maçının kadrosunda yer alabilecekleri ifade edildi. Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta; 5 yenilgi ve 3 beraberlik elde eden Konyaspor, yeni transferleriyle birlikte kötü gidişe son vermek ve yeniden çıkışa geçmek istiyor.

 

Kaynak:bbnhaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor Kendi Sahasında Alanyaspor’a Yenildi! Konyaspor 0-2 Alanyaspor!

Konyaspor Kendi Sahasında Alanyaspor’a Yenildi! Konyaspor 0-2 Alanyaspor!

20-04-2024 - FUTBOL

Konyaspor  Alanyaspor maçına hazır!

Konyaspor Alanyaspor maçına hazır!

19-04-2024 - FUTBOL