Konyaspor'a çok değerli 'bir' puan: Konyaspor 0-0 Fenerbahçe

Konyaspor ve Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında kritik bir mücadelede karşı karşıya geldi. Ancak, maç golsüz berabere sonuçlandı. Bu sonuç, ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor için büyük önem taşıyordu. Bitime sadece 3 hafta kala aldıkları bu bir puan, takımın puanını 37'ye yükselterek hayati bir adım attı. Ligde kalma umutlarını canlı tutmak için altın değerinde bir puanı hanesine yazdırdılar.

FUTBOL - 06-05-2024 22:42

Konyaspor'a çok değerli 'bir' puan: Konyaspor 0-0 Fenerbahçe

Konyaspor ve Fenerbahçe Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 sona erdi. Bitime 3 hafta kala Konyaspor puanını 37’ye yükselterek ligde kalma yolunda altın değerindeki bir puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe ise lider Galatasaray arasındaki puan farkı 6'ya yükseldi.

Süper Lig’de 35. hafta mücadelesi Konyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasıyla devam etti. Mücadele 0-0 sona erdi ve Anadolu Kartalı iki hafta sonra puanla tanıştı. Fenerbahçe ise şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. 90. dakikada Ndao, Konyaspor adına golü buldu ancak pozisyon öncesi ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi. Bu sonuçla birlikte Konyaspor, 37 puana yükseldi ve ligde kalma yolunda kritik bir puanı hanesine yazdırmayı başardı. Süper Lig'de Konyaspor kalan 3 maçında sahasında Samunspor, deplasmanda Kayserispor ve son olarak sahasında Galatasaray ile karşılaşacak.

ALİ ÇAMDALI, İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK SINAVINI VERDİ

Düşme hattı sınırında olan Konyaspor'da ise yönetim tarafından teknik direktör Fahrudin Omerovic yerine getirilen sportif direktör Ali Çamdalı, teknik direktör olarak ilk sınavını verecek. Ayrıca Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı ekibin bu sezön 4'üncü teknik direktörü oldu. Yeşil- beyazlı ekip sarı kart cezalısı Ethemi ve Sambou ile sakatlığı devam eden Moreno ve Yasir Subaşı'dan yoksun halde sahaya çıktı. Konyaspor, Fenerbahçe karşısında sahaya "Slowik - Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Ndao, N'Zonzi, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Cikalleshi" 11'iyle çıktı.

kaynak:bbnhaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor Kritik Virajda Kayserispor İle Berabere Kaldı:2-2

Konyaspor Kritik Virajda Kayserispor İle Berabere Kaldı:2-2

18-05-2024 - FUTBOL

Konyaspor rahat bir nefes aldı! Konyaspor 3-0 Samsunspor

Konyaspor rahat bir nefes aldı! Konyaspor 3-0 Samsunspor

12-05-2024 - FUTBOL