Konyaspor Trabzonspor maçına tam gaz hazırlanıyor

Cumartesi günü evinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Konyaspor hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor

FUTBOL - 27-04-2023 11:15

Konyaspor Trabzonspor maçına tam gaz hazırlanıyor

KONYASPOR, 29 Nisan Cumartesi günü iç sahada Trabzonspor ile oynayacağı 32. hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden sürdürüyor. Anadolu Kartalı önceki gün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla çalışmalarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar dünü de tek idmanla değerlendirdi. Konyaspor, cuma günkü son çalışmanın ardından kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

KONYASPOR’DA, deplasmanda alınan Kasımpaşa galibiyeti yüzleri güldürdü. Yeşil-beyazlılar, bu hafta taraftarının önünde Karadeniz ekibini mağlup ettiği takdirde puanını 45’e çıkaracak ve puan cetvelinde rakibinin üstüne çıkacak. Trabzonspor karşılaşması öncesinde eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Özellikle yedek kulübesinin zayıflaması Aleksandar Stanojevic’in maç içinde hamle yapmasını zorlaştırıyor.

SON olarak Kasımpaşa deplasmanında Robert Muric, sakatlanarak maçı yarıda bırakmıştı.

Hırvat oyuncunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Adana Demirspor maçında sakatlanan ve sonrasında oynanan Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Muhammet Demir'in durumu da belli oldu. 31 yaşındaki oyuncunun ön çapraz bağlarında burkulma meydana geldiği ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

KONYASPOR Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic de Trabzonspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını kaydederek, artık tüm konsantrasyonlarını bu maç üzerinde olduğunu kaydetti. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Konyaspor, bu kez kazanarak hem seri başlatmak hem de ilk 5 için şansını zorlamayı hedefliyor. 

kaynak:bbnhaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor Kendi Sahasında Alanyaspor’a Yenildi! Konyaspor 0-2 Alanyaspor!

Konyaspor Kendi Sahasında Alanyaspor’a Yenildi! Konyaspor 0-2 Alanyaspor!

20-04-2024 - FUTBOL

Konyaspor  Alanyaspor maçına hazır!

Konyaspor Alanyaspor maçına hazır!

19-04-2024 - FUTBOL