Konyaspor İlhan Palut'la yollarını ayırdı

Konyaspor’da son haftalardaki düşüşün faturası Teknik Direktör İlhan Palut’a kesildi. Yeşil-beyazlı yönetim, kan değişikliğine gidilmesine karar vererek, karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda İlhan Palut’un sözleşmesini fesih etti

FUTBOL - 17-01-2023 12:31

Konyaspor İlhan Palut'la yollarını ayırdı

Konyaspor’da flaş ayrılık yaşandı. Yeşil-beyazlı yönetim son haftalarda yaşanan düşüşün faturasını Teknik Direktör İlhan Palut’a kesti. Konyaspor yönetimi ve İlhan Palut, kulüp tesislerinde bugün öğleden sonra bir araya gelerek yolları ayırma kararı aldı. Yeşil-beyazlı yöneticiler, takımın son haftalarda puan kaybı yaşaması nedeniyle İlhan Palut’a bir kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğu yönünde kararını iletirken, İlhan Palut da bu karara olumlu cevap verdi ve karşılıklı anlaşarak sözleşme feshi yapıldı. Kararın ardından İlhan Palut ve ekibi futbolcularla vedalaştı.

2021 ŞUBAT'TA İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor'da göreve başlayan İlhan Palut, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 82 resmi maçta 37 galibiyet, 26 beraberlik ve 19 yenilgi aldı. Konyaspor’un Türkiye Kupası’nda oynayacağı Gaziantep FK maçına altyapı antrenörleri yönetiminde çıkması beklenirken, Konyaspor yönetiminin yeni hoca adayları ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre teknik direktör adayları arasında yerli ve yabancı isimlerin olduğu ifade edilirken, kısa süre içerisinde yeni teknik adamın netlik kazanması bekleniyor. Konyaspor’da yaşanan bu beklenmedik yol ayrılığı yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından büyük bir şokla karşılanırken, taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

28-03-2024 - FUTBOL

"Sportmenliğe Aykırı Hareket" Sebebiyle 3 Kulüp Başkanı PFDK'ya Sevk Edildi!

27-03-2024 - FUTBOL