Konyalı Anne ve Kızlar Kampta buluşuyor

Anne Kız Kampı için Konya Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Hem güzel bir vakit hem de doyasıya aktivite gerçekleştirmek isteyen anne ve kız için kamp hazırlıkları tamamlandı.

YAŞAM - 13-12-2023 12:15

Konyalı Anne ve Kızlar Kampta buluşuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, kız çocuklarını anneleriyle buluşturacak olan 2023 Anne Kız Kampı için hazırlıklarını tamamladı. 15-17 Aralık tarihleri arasında Beyşehir ve Taşkent Gençlik ve Eğitim Kampında gerçekleştirilecek etkinlik, katılımcılara unutulmaz anılar yaşatmayı hedefliyor.

13 ARALIK'TA BAŞLIYOR

Kampa katılmak isteyen anneler ve kızları, 13 Aralık saat: 11.00'den itibaren başvurularını yapabilecekler. Başvurular Konya Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden yapılıyor. Sınırlı sayıda katılımın olacağı etkinlik, 3 gün boyunca çeşitli programlara ev sahipliği yapacak. Kamp süresince, anne ve kızlar bir arada kalarak eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılacaklar.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi, Kamplarımıza başvuru yapmak için kız evlatlarımızın 7 yaşından gün almış olmaları ve 14 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Kampa kayıt ücreti 500 TL (Beşyüz Türk Lirası)’dir
- Değerli annelerimiz; Eğitim Kamplarımızda bizlerin misafiri olacaksınız. Dolayısıyla ulaşım, konaklama, yemek gibi hususların tamamı Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacaktır.
- Üç günlük kamp esnasında kahvaltı, öğle yemeği, ara atıştırmalıklar, akşam yemeği, kamp ateşi eşliğinde kumpir ve gece ikramı uzman ekiplerce hazırlanıp sizlere sunulacaktır.
- Siz değerli annelerimiz ile kızlarımızı kamp alanlarına taşıyacak otobüslerimiz Panorama Müzesi otoparkından 15 Aralık Cuma günü saat 16:00’ da hareket edecektir. Hazırlıklarımız neredeyse tamam
- Kamplarımızdan çıkış 17 Aralık Pazar günü saat 14:00’de olacaktır.
- Biz Konya Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliğimiz ile sıcak bir ortam sağlayacak olsak da siz misafirlerimizin dış mekân hava şartlarını göz önünde bulundurarak kaban, bere gibi kalın kıyafetler, yedek kıyafetler, havlu, vb. kişisel malzemelerini getirmeleri önerilir.
- Kamp alanlarımız kalp, tansiyon, epilepsi, astım, diyabet vb. kronik rahatsızlıkları ile alerjik rahatsızlıkları bulunan kişiler için uygun değildir.
- Her iki kampımızda da uzman sağlık ekiplerimiz revirlerimizde kamp süresince 7/24 hizmet verecektir.
- Konaklamalar kamp alanlarımızda bulunan binalar içerisinde, ranza sistemine sahip odalarda yapılacaktır.
- Siz değerli misafirlerimiz için temiz yastık, nevresim ve çarşaf sizler daha kamp alanına varmadan hazır edilecektir.
- Geride bıraktığınız aileleriniz ile irtibatın kopmaması için Kamplarımızda elektrik imkânı mevcut olup, telefon veya elektronik cihazları şarj etmeye uygundur.
- Atabey Gençlik Eğitim Kamp alanlarımız içinde sigara içilmesi tehlikeli olduğundan tahsis edilen alanlar dışında sigara içilmesi yasaktır.
- Saat 23:00 ten sonra kamplarımızda kesin sessizlik kuralı uygulanmaktadır.
- Kamp alanlarımızdan kamp boyunca dışarıya çıkışlarınız zorunlu haller dışında, sizlerin güvenliği için yasaktır.
- Taşkent Kamp alanımızda bulunan Kıble Kayası tarafına geçiş ve Beyşehir Kamp alanımızda ise göl tarafına geçiş sadece sizlere eşlik edecek ekip liderleri eşliğinde yapılabilecektir.
- Kamp esnasında profesyonel kadın eğitmen ve ekip liderlerimiz sizlere güvenli ve eğlenceli vakit geçirebilmeniz adına eşlik edecektir.

Neler Söylendi?

Hacı Emin Kayılıoğlu

Baba oğul anne kız kampları yapılıyor çok güzel ancak neden emeklilere yönelik benzer programlar düzenlenmiyor? 5 ay önce
DİĞER HABERLER
Gökten Yağan Şifa :'Nisan Yağmuru'

Gökten Yağan Şifa :'Nisan Yağmuru'

27-04-2024 - YAŞAM

Başkan Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde SOBE’yi Ziyaret Etti

Başkan Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde SOBE’yi Ziyaret Etti

02-04-2024 - YAŞAM