Konya’da Dev Maç

Maç 20.30’da başlayacak. Ligde son 6 maçını kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, rakibini mağlup ederek taraftarına bayram hediyesi vermek istiyor

FUTBOL - 19-04-2023 11:24

Konya’da Dev Maç

KONYASPOR, Ramazan Bayramı öncesinde bugün Adana Demirspor karşısında terleyecek. Spor Toto Süper Lig’de son 6 maçını kaybetmeyen arabam.com Konyaspor, 30. hafta mücadelesinde bugün Avrupa kupalarına katılma yarışı veren Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Çekişmeli ve zevkli geçmesi beklenen mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek.

KONYASPOR geride kalan haftalar sonunda 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 39 puanla 8. sırada yer alırken, Adana Demirspor ise 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 51 puanla 4. basamakta bulunuyor. Anadolu Kartalı dün öğleden sonra gerçekleştirdiği taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ligde son 6 maçını kaybetmeyerek bir ivme yakalayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bugünkü zorlu müsabakadan galip ayrılarak hem yenilmez serisini 7’ye çıkarmak, hem de taraftarına bayram hediyesi vermek istiyor.

 

kaynak.bbnhaber

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Ömer Korkmaz ‘Konyaspor kümeye’ şeklinde yapılan tezahüratlara tepki gösterdi!

Başkan Ömer Korkmaz ‘Konyaspor kümeye’ şeklinde yapılan tezahüratlara tepki gösterdi!

15-04-2024 - FUTBOL

Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti

Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti

14-04-2024 - FUTBOL