Konya İl Göç İdaresinden ‘Göçmenler Gününde’ öğrencilere anlamlı etkinlik

18 Aralık münasebetiyle Konya’daki öğrencilere bilim merkezinde bir etkinlik düzenleyen Konya İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin BUZCU çocuk eğitiminin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

EĞİTİM - 19-12-2022 14:41

Konya İl Göç İdaresinden ‘Göçmenler Gününde’ öğrencilere anlamlı etkinlik

18 Aralık münasebetiyle Konya’daki öğrencilere Konya bilim merkezinde bir etkinlik düzenleyen Konya İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin BUZCU çocukların eğitiminin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak  şunları söyledi:

Her defasında  tüm çocuklarımızın değerli olduğunu ve bu çocuklarımızın eğitiminin çok  önemli olduğunu vurguluyorum.Geleceğimizin mimarı çocuklarımız için "18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü" münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz "Bilim Merkezi" ziyareti ve gün boyu süren etkinliklerimizle tekrar onların gönüllerinde yer ettiğimize, hafızalarına kazındığımıza inanıyorum. Bu çocuklarımızın hayalleri var.Kimi doktor olmak istediyor,kimi mühendis...en güzeliyse hepsinin artık bir hayal kuruyor olması.

Bundan sonraki projemiz kapsamında okula kaydettirdiğimiz tüm kardeşlerimizi, Konya Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle "Bilim Merkezi"ziyareti ve bilimsel oyuncak hediyemizle destekleyip öğrenim süreçlerinde her daim yanlarında olmak. Yeni sloganımız tek bir çocuğumuz okulsuz kalmasın. Bu bağlamda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu güzel ve anlamlı çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediyesine, SGDD-ASAM' a, IBC'ye ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.


 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin, Yeni ‘’Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

Bakan Tekin, Yeni ‘’Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Müfredatını Sundu! Peki, Yeni Müfredat Nasıl Olacak?

26-04-2024 - EĞİTİM

MEB Duyurdu:2024 LGS başvuru süresi uzatıldı!

MEB Duyurdu:2024 LGS başvuru süresi uzatıldı!

01-04-2024 - EĞİTİM