Karatay Belediyesi Asfalt Çalışmalarında Çok Başarılı!

Karatay’da altyapısı tamamlanan bölgelerin tamamında asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalışma yürüten Karatay Belediyesi, ilçenin birçok noktasında hizmet veriyor. Ekipler bu kapsamda Çatalhüyük Mahallesi’ndeki birçok sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın yol standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir gayretle sahada olduklarını aktardı.

Konya Haber - 16-04-2024 18:05

Karatay Belediyesi Asfalt Çalışmalarında Çok Başarılı!

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi veya merkeze en uzak mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşların güvenliği ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, asfaltlama, onarım ve bakım çalışmaları yapıyor. Ekipler bu kapsamda, Çatalhüyük Mahallesi’nde asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor.


 

KONFORLU VE DAHA GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın tamamındaki çalışmalar için belli bir plan dâhilinde hareket ettiklerini belirterek ilçenin dört bir yanında fen işleri ekiplerinin yoğun bir faaliyet içerisinde olduğunun altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca; “Ekiplerimiz 7/24 sahada çalışarak planlaması yapılan yatırımlarımızı büyük bir titizlikle vatandaşlarımızın hizmetine sunuyorlar. Bu kapsamda ekiplerimiz, Çatalhüyük Mahallesi’nin altyapısı tamamlanan birçok noktasında sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Karatay’ımızın yol standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için yol yenileme ve yapım planlamalarımızı büyük bir gayretle sahada uygulamayı sürdürüyoruz. Tüm çalışmaları belirli bir koordinasyon ve planlamayla yapıyoruz, ekiplerimiz öncelikle saha incelemesi yapıyorlar, eksiklikleri teker teker belirliyorlar, mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin de katkılarıyla yollarımızın standardı daha iyi bir seviyeye çıkıyor. Amacımız, Karatay’ımızın yol standardını daha da yükseltecek bu çalışmalarımızla hemşehrilerimizin daha güvenli ve daha konforlu bir yaşam sürmesine katkı sunmak. Bu vesileyle, büyük bir özveriyle ara vermeden çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: “Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi Tramvay Hattının Temelini Atıyoruz”

Başkan Altay: “Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi Tramvay Hattının Temelini Atıyoruz”

29-04-2024 - Konya Haber

Konya’da Bir Yolcunun Çantasından Milyonlarca Liralık Uyuşturucu Çıktı!

Konya’da Bir Yolcunun Çantasından Milyonlarca Liralık Uyuşturucu Çıktı!

29-04-2024 - Konya Haber