Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, okul ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe merkezindeki ziyaretlerinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Başkan Hasan Kılca bu kapsamda merkeze uzak İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu mahallelerindeki 9 okulda öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Başkan Hasan Kılca; “Bu ay içerisinde yapacağımız ziyaretlerle birlikte ilçemizdeki 160 okulun tamamını ziyaret etmiş olacağız. Karatay Belediyesi olarak ilk önceliğimiz hep eğitim ve geleceğimiz olan çocuklarımız olmuştur” dedi.

EĞİTİM - 11-12-2022 14:03

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ilçe genelindeki bütün okulları kapsayan ziyaretleri devam ediyor.

Karatay Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan ve Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuccu ile birlikte yapılan ziyaretlerin bu ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN İLÇEDEKİ 160 OKULUN TAMAMINA ZİYARET

Dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, araya pandemi girmesine rağmen göreve geldiği 2019’dan bu yana geçen süre içerisinde ilçedeki tüm okulları ziyaret etmiş olacak. Söz konusu ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca; okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle buluşarak hem okulların hem de öğretmen ve öğrencilerin taleplerini birinci ağızdan not alıp çözüme kavuşturulması için büyük gayret ediyor.

İSMİL, HAYIROĞLU VE OVAKAVAĞI’NIN 9 OKULU ZİYARET EDİLDİ

Bu kapsamda Hasan Kılca, merkeze uzak İsmil Fatih İlkokulu, İsmil Atatürk İlkokulu, İsmil Cumhuriyet İlkokulu, İsmil İmam Hatip Ortaokulu, İsmil Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hayıroğlu İlkokulu, Hayıroğlu İmam Hatip Ortaokulu, Ovakavağı İlkokulu ve Ovakavağı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM VE GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZ

Karatay Belediyesi olarak eğitime yönelik hayata geçirilen hizmetler ile yeni projeler hakkında okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri bilgilendiren Kılca, okul ziyaretlerine büyük önem verdiklerine vurgu yaptı.

Eğitime her zaman öncelik verdiklerini ve ilçedeki eğitim kurumlarının dönüşüm ile gelişimi için gayret gösterdiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca şunları söyledi; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi başkanlarımızla birlikte uzun bir süredir ilçemizdeki okullarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü eğitim ve öğrencilerimiz her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda son 3 buçuk

yılda okullarımıza suni çim halı sahalar yapıyoruz. İlçemize 6 yeni eğitim tesisi kazandırdık. Robotik kodlama atölyeleri kuruyoruz. İlçemize Trafik Eğitim Parkı kazandırdık ve 4’ncü sınıf öğrencilerimizi buraya getirerek trafik bilinci oluşturulmasına katkı sunuyoruz. İkinci trafik eğitim parkımızın yapımı da sürüyor. Yine ilçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye desteğimizi sürdürüyoruz. Ortaokul ve lise öğrencilerimize TÜBİTAK Bilim ve Teknik ile Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerini ücretsiz ulaştırıyoruz. Dolayısıyla amacımız ilçemizdeki eğitim kadrosunun okulların veya öğrencilerin ihtiyaçlarından çok tamamen eğitime odaklanmasını sağlamak. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz.”

Karatay Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç; “Başkanımız gerek okullarımızın fiziki imkânlarının iyileştirilmesi gerekse eğitim alanında pek çok proje üreterek bu konuda önemli desteklerde bulunuyor ve eğitime değer veriyor. Uzun bir süredir okullarımızı başkanımızla birlikte ziyaret edip öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Bizler için de oldukça verimli geçiyor. Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YKS başvurularını kaçıranlar dikkat!YÖK ikinci geç başvuru hakkı tanıdı!

YKS başvurularını kaçıranlar dikkat!YÖK ikinci geç başvuru hakkı tanıdı!

23-03-2024 - EĞİTİM

Bakan Tekin, Konya Büyükşehir Nizamülmülk Bilgehanesi ve Lise Medeniyet Akademisi’ni Açtı

Bakan Tekin, Konya Büyükşehir Nizamülmülk Bilgehanesi ve Lise Medeniyet Akademisi’ni Açtı

06-03-2024 - EĞİTİM