KARAKULAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NİN YAPIMINDA SONA GELİNDİ

Karatay Belediyesi tarafından Karakulak Mahallesi’ne kazandırılan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımında sona gelindi. Sağlık Merkezi’nin yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni projenin sağlık altyapısına güç katarak bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını aktardı.

SAĞLIK - 08-04-2023 14:33

KARAKULAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NİN YAPIMINDA SONA GELİNDİ

Karatay Belediyesi, sağlık alanında attığı adımlarla ihtiyaç duyulan bölgelere Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor. Bu kapsamda Karakulak Mahallesi’nde yapımı devam eden Karakulak Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatında artık sona gelindi.  

Sağlığı Merkezi, bin 100 metrekarelik inşaat alanına sahip. 5 doktor odası, 5 hemşire odası, Gebe İzleme Odası, Aşı ve Bebek İzleme Odası, Tıbbi Müdahale Odası, Laboratuvar ve Çok Amaçlı Salon’un bulunduğu Karakulak Aile Sağlığı Merkezi, Hayırsever Mehmet İlker Yiğit’in de katkılarıyla yapılıyor.    

MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINA GÖRE YATIRIMLARIMIZ ŞEKİLLENİYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sağlık yatırımlarıyla ilçede güçlü bir sağlık altyapısına katkı sunmak istediklerini söyledi. Başkan Hasan Kılca şunları aktardı; “Karatay Belediyesi olarak eğitim, altyapı, sosyal ve kültürel alanların yanı sıra sağlık yatırımlarını da ayrıca önemsiyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirleyip buna göre eksikliklerin giderilmesi için çaba gösteriyoruz. Bu çabamızla sağlık hizmetlerine katkı sunacak önemli hizmetlere imza atıyoruz. Karakulak Aile Sağlığı Merkezi ile de Karakulak Mahallemiz ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız inşallah yakın bir zamanda çok daha konforlu ve modern sağlık hizmeti almaya başlayacaklar. İnşaatında sona geldiğimiz sağlık tesisimizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan: 36’sı yerli olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldık

Bakan Işıkhan: 36’sı yerli olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldık

19-03-2024 - SAĞLIK

Konya'ya Müjde! Meram'a ikinci şehir hastanesi geliyor!

Konya'ya Müjde! Meram'a ikinci şehir hastanesi geliyor!

17-03-2024 - SAĞLIK