Hasan Kılca, Mehmet Genç Ve Latif Selvi Matbaacılar Sanayiini ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, Matbaacılar Sanayi Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

SİYASET - 29-04-2023 17:28

Hasan Kılca, Mehmet Genç Ve Latif Selvi Matbaacılar Sanayiini ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK
Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, Matbaacılar Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istediler.

HASAN KILCA: KARATAY’IMIZDAN GÜÇLÜ BİR SES VERECEĞİZ
Karatay’ı daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabaladıklarını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu güçlü yürüyüşün devam edebilmesi için 14 Mayıs Seçimlerininönemine dikkat çekti.Başkan Hasan Kılca; “Cumhurbaşkanımızın dikkat çektiği gibi 14 Mayıs seçimleri ülkemizin sadece önümüzdeki 5 yılını değil gelecek yarım asrındaki seyrini belirleyecek. Bu noktada bizler 14 Mayıs’ın önemini daha iyi idrak etmeliyiz. Seçimlerden hem ülke genelinde hem de Konya’mızda yine tarihi bir zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Gönlü, yüreği ve sevdası Sayın Cumhurbaşkanımız ile olan kıymetli hemşehrilerimizin diğer seçimlerde olduğu gibi bu önemli seçim sürecini de hep birlikte el ele vererek başarıyla sonuçlandıracağız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hemşehrilerimiz yakından görüyor, biliyor ve farkındadır. Böylesine kritik bir süreçte Türkiye’nin bugünlerini ve yarınlarını düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha fazla kenetlenmeli, onun güçlü liderliğiyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalıyız. Bizler yerelde Sayın Cumhurbaşkanımızın hem elini güçlendirmek hem de bölgemize daha fazla yatırım gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru,refahı, mutluluğu ve onlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta Karatay’ımızdan ve Konya’mızdan güçlü bir ses vereceğiz” açıklamalarına yer verdi.

MEHMET GENÇ: TÜRKİYE 15 MAYIS SABAHINDA GÜZEL YARINLARA UYANACAK

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay’ın her seçimde olduğu gibi 14 Mayıs
seçimlerinde de güçlü bir destekle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer
alacağını ifade etti.Karatay’ı karış karış gezdiklerini aktaran Mehmet Genç şunları söyledi; “14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için saha çalışmalarımız sürüyor.Karatay her seçimde rekor oylarla Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Bu geleneğimizi bu seçimde de bozmayacağız. 14 Mayıs seçimlerinde hemşehrilerimiz güçlü Türkiye’nin yürüyüşüne devam edebilmesi için Cumhurbaşkanımızın yanında olacak buna inanıyoruz. Saha çalışmalarımızdaki teveccüh de bizlere bunu kanıtlıyor. Türkiye 15 Mayıs sabahında güzel yarınlarına uyanacak.”

LATİF SELVİ: TÜRKİYE YÜZYILINDA YOLUMUZA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ
Sahadaki desteğin motivasyonlarını arttırdığını ifade eden AK Parti Konya milletvekili Adayı
Latif Selvi ise; 14 Mayıs seçimlerinin sonucunda istikrarın kazanacağını belirtti.
Latif Selvi; “Bugün Matbaacılar Sanayi Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza desteğinin tam olduğunu görüyoruz. Sahadaki memnuniyet ve motivasyonumuz çok yüksek. 14 Mayıs itibari ile inşallah ülkemizde istikrar yeniden kazanacak. Gezilerimizde Belediyelerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarından dolayı insanların teşekkürleri var. Bu memnuniyet 14 Mayıs’tan sonra daha da güçlü bir şekilde devam edecek. Vatandaşlarımızın bizlere olan bu duyarlılıkları neticesinde Cumhurbaşkanımız liderliğinde, ülkemizin Türkiye Yüzyılına güçlü bir şekilde devam etmesini hep birlikte sağlamış olacağız” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET