Baykan: Halkımızın Cumhurbaşkanımıza güveni tam

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, “Halkımızın Cumhurbaşkanımıza güveni tam. Dolayısıyla bizler de AK Kadrolar olarak bu güvene layık olmak için ciddi şekilde çalışıyoruz” dedi.28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Baykan, Anadolu Sanayi esnafını ziyaret etti. Saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Mehmet Baykan, “Ramazan ayında erçekleştirilen adaylık sürecinin ardından saha çalışmalarımıza hemen başlamıştık. O zamandan bu yana da çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.

SİYASET - 06-05-2023 12:43

Baykan: Halkımızın Cumhurbaşkanımıza güveni tam

‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Sahadan olumlu geri dönüşler almalarına rağmen daha çok çalışacaklarının altını çizen Mehmet Baykan, “Esnaflarımızla, sanayicilerimizle, gençlerimizle kısacası tüm vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Bugün Anadolu Sanayi esnafını ziyaret ediyoruz. Saha mükemmel ama bu tablo kimseyi gevşetmesin. Daha çok çalışacağız. Milletimiz olan biten her şeyin farkında zaten. Milletimiz Tayyip Erdoğan’ı devirmek için sadece Türkiye’de bir araya gelen muhalefetin değil, Avrupa’nın, Amerika’nın bu oyunun içinde yer aldığının da farkında” diye konuştu.

 

‘CUMHURBAŞKANIMIZI İLK TURDA SEÇECEĞİZ’

Mehmet Baykan, “Bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan’dan öncesi vardı fakat Allah’ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan’dan sonrası olmayacak. Bizim sahada, ticaret erbabında,gençlerimizde gördüğümüz tablo, inşallah iyi bir neticeye doğru gittiğimiz yönünde.Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçip, AK Parti’mizi, Cumhur İttifakımızı meclis çokluğunu elde edecek bir havayı görüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘HERKESTE MORAL VAR’

Tüm vatandaşlarda moralin yüksek olduğunu söyleyen Mehmet Baykan, “Tabi piyasalar ve sanayiler nabızlı. Eğer sanayide işler durgun olursa bu bütün piyasayı etkileyen, tüm vatandaşlarımızı sıkıntıya sokan bir tablo olur. Ama maşallah sanayide parça satanlarla,üretim yapanlarla, onlara hizmet veren büfe ve market çalıştıranlarıyla görüştük. Herkeste bir moral var” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vatandaşın güveninin tam olduğunu vurgulayan Mehmet Baykan, sözlerini şöyle amamladı: “Cumhurbaşkanımıza milletimiz güveniyor.Dolayısıyla bizler de AK Kadrolar olarak bu güvene layık olmak için ciddi şekilde çalışıyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz. Yorulmak yok yola devam inşallah.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET