BAŞKAN KAVUŞ, ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Meram Ahmet Azmi – Makbule Elberk İlkokulu öğrencileri, karne almanın sevincini ve heyecanını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte yaşadılar. Renkli görüntülere sahne olan karne dağıtım töreninde Başkan Kavuş, tüm öğrencileri tebrik ederek, tatil döneminde bol bol dinlenmeleri ve kitap okumayı da ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Karnelerini alan çocukların sevinci Başkan Kavuş’un hediyeleriyle katlandı

EĞİTİM - 20-01-2023 12:33

BAŞKAN KAVUŞ, ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Meram’da okuyan öğrenciler de, merak ve heyecanla bekledikleri karnelerine kavuştular. Meram Ahmet Azmi – Makbule Elberk İlkokulu öğrencileri de karnelerini Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un elinden aldılar. Okulu ziyaretinde Başkan Kavuş’a, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da eşlik etti. İlkokulun minik öğrencileri Başkan Mustafa Kavuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Koca’yı çiçeklerle karşıladılar. Kavuş ve Koca daha sonra sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerin karnelerini dağıttılar.

BAŞKAN KAVUŞ; “ÇOCUKLARIMIZ, ÇOK ÇALIŞARAK İYİ BİR TATİLİ HAKETTİ”

Karnelerini dağıttığı tüm öğrencilere öncelikle ikinci yarıyıl dönemi sonrasında da tüm eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Mustafa Kavuş, öğrencileri tek tek tebrik ederek, tatil döneminde bol bol dinlenmelerini fakat kitap okumayı da ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Başkan Kavuş, “Bir eğitim ve öğretimin daha yarı yıl tatiline giriyorsunuz. Tatil sizlerin en doğal hakkı. Çok ders çalıştınız, kitap okudunuz, ödevlerinizi yaptınız. Hepinizi canı gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak istedim. Kitaplarınızı okuyun, bol bol dinlenin ve oyun oynayın. Ama sanal oyunlardan çok daha fazla gerçek oyunlar oynayın. Çünkü arkadaşlarınızla, abilerinizle, ablalarınızla oynayacağınız gerçek oyunlar sizlerin fiziki ve ruhsal gelişiminizde önemli rol oynar” diye konuştu.

BAŞKAN KAVUŞ; “ONLARIN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

Meram Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ile birlikte çocukların yarıyıl tatilini güzel geçirmelerini sağlayacak hediyeler takdim ettiklerini söyleyen Başkan Mustafa Kavuş, karne dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere de yer verdi; “Çocuklarımız yarıyıl

tatiline girdi. Çocuk, yarıyıl tatili ve kar özdeşleşmiştir. Kar yağmadı şu ana kadar. İnşallah yağar da aldıkları karneler, anne babalarının ve bizim hediyelerimizle birlikte iyi bir tatil dönemi de geçirirler. İkinci döneme dinlenmiş ve dingin olarak girerler. Bizler, sadece kendi çocuklarımız için değil tüm çocuklarımız için varız. Yüzlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın diye çalışıyoruz. Çünkü çocuk hayattır. Özellikle anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimizin ilk karne heyecanları gözlerinden okunuyordu. Onlara karne dağıtırken bizler de eski günlerimize gittik. O günlerdeki heyecanı yeniden yaşadık. Allah tüm çocuklarımıza hayırlı, sağlıklı ömür versin.” Başkan Kavuş büyük fedakarlıklarla çocukları yetiştiren tüm öğretmenlere de teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YKS başvurularını kaçıranlar dikkat!YÖK ikinci geç başvuru hakkı tanıdı!

YKS başvurularını kaçıranlar dikkat!YÖK ikinci geç başvuru hakkı tanıdı!

23-03-2024 - EĞİTİM

Bakan Tekin, Konya Büyükşehir Nizamülmülk Bilgehanesi ve Lise Medeniyet Akademisi’ni Açtı

Bakan Tekin, Konya Büyükşehir Nizamülmülk Bilgehanesi ve Lise Medeniyet Akademisi’ni Açtı

06-03-2024 - EĞİTİM