Akyürek: “Ülkemiz 14 Mayıs sonrası şahlanış dönemine geçecek

Gittiği her yerde ilgiyle karşılaşan Akyürek, 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferle birlikte Türkiye’nin, gelişim, güçlenme ve büyüme döneminden şahlanış dönemine geçeceğini söyledi.

SİYASET - 03-05-2023 17:06

Akyürek: “Ülkemiz 14 Mayıs sonrası şahlanış dönemine geçecek

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek,yaklaşan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Selçuklu ilçesindeki çalışmaları kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Aydınlıkevler Sultan Alparslan Bilgehanesi’nin açılış törenine katılarak başlayan Akyürek, hizmetlerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı tebrik etti.

“Bir seçim sürecindeyiz fakat bir taraftan Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, belediye başkanlarımız sürekli olarak açılışlarda buluşuyoruz” diyen Akyürek, şunları söyledi: “Zamanımız yok; ya temel atıyoruz ya açılış yapıyoruz ya da bir hizmeti halkımızın emrine sunuyoruz. Bu büyük bir fark oluşturuyor.Yaptığımız tüm çalışmaların esas sahibi, ustası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde milletimizin hizmeti için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

AKYÜREK SEVGİYLE KARŞILANIYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti İl Başkan Vekili Kazım Küçükçöğen ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ile birlikte çeşitli mahallelerde ve alışveriş merkezlerinde esnaflarla ve vatandaşlarla buluşan Akyürek, 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferle birlikte Türkiye’nin, gelişim, güçlenme ve büyüme döneminden şahlanış dönemine geçeceğini anlattı. Akyürek, gittiği her yerde Konyalıların sıcak ilgisiyle karşılanıyor

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

Ak Parti'den Büyük Hamle! Türkiye’de Seçmenini Dinleyecek!

16-04-2024 - SİYASET