Akyürek: “Şahsi Meseleler Ülkemizin Geleceğini Göz Ardı Etmeye Neden Olmamalı”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Dünya Ebeler Günü dolayısıyla Memur-Sen tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu ilçesi Eğribayat ve Sille mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Akyürek, “Şu anda Türkiye üzerinde operasyon yürütmek isteyenler var. ABD Başkanı’ndan terör örgütü liderlerine kadar bu operasyonun unsurları var. Bunu hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Basit meseleler, şahsi meseleler ülkemizin geleceğinin ve beka probleminin göz ardı edilmesine neden olmamalı” dedi.

SİYASET - 09-05-2023 12:01

Akyürek: “Şahsi Meseleler Ülkemizin Geleceğini Göz Ardı Etmeye Neden Olmamalı”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, 14 Mayıs’a sayılı günler kala saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Günlük programına Dünya Ebeler Günü dolayısıyla Memur-Sen Konya Şubesi tarafından kutlama programa katılarak başlayan Akyürek, sağlık çalışanlarının en zor günlerde fedakarca, cansiperane mücadele vererek işlerini yaptıklarını belirtti. Akyürek, “İnsanların en hayırlısı insanlara doğrudan hizmet edendir. Sizler böyle şerefli bir mesleğin mensuplarısınız. Cenab-ı Hak sağlık, sıhhat, afiyet içinde ve aldığınız dualarla huzur ve bereket içinde yaşamanızı nasip etsin. Memur-Sen ve Sağlık-Sen ve bağlı kuruluşlar, aynı zamanda Türkiye’de problemler ortaya çıktığında milletimize, memleketimize, inancıma ve değerlerimize saldırı olduğunda sesini ilk yükselten kuruluşlarımız oldu. Bu da mesleki dayanışmamız kadar önemli. Zaman zaman iç ve dış tehditlerle muhatap oluyoruz. 14 Mayıs da bu açıdan bizim için önemli. Şu anda Türkiye üzerinde operasyon yürütmek isteyenler var. Amerika Devlet Başkanı’ndan terör örgütü liderlerine kadar bu operasyonun unsurları var. Bunu hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Basit meseleler, şahsi meseleler ülkemizin geleceğinin ve beka probleminin göz ardı edilmesine neden olmamalı. Bu açılardan da duyarlılığınız olduğunu biliyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi. 


AKYÜREK EĞRİBAYAT MAHALLESİ’NDE 
Akyürek daha sonra AK Parti Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nden Selçuklu ilçesinde çalışmak üzere Eğribayat Mahallesi’ne hareket etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Akyürek, geleneksel olarak düzenlenen şükür duası etkinliğine katıldı. Yapılan duaların ardından Eğribayat Mahallesi Emekliler Konağı’nda vatandaşlarla hasbihal eden Akyürek, antik bir yerleşim yeri olan Selçuklu ilçesi Sille Mahallesi’ne geçti. 


SİLLE SEYİR TERASI’NDA PİKNİK YAPAN AİLELERLE BULUŞTU
Sillelilerle ve Sille’deki Seyir Terası’nda piknik yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet ederek onlara karanfil veren Akyürek, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na destek istedi. İlginin yoğun olduğu ilçe ziyaretlerinde vatandaşlar da Akyürek’e ve Cumhur İttifakı’na başarılar dilediler. 
AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek’in Selçuklu ziyaretlerine AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un yanı sıra; Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Meclis Üyesi Hasan Aydın, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gürbüz ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan da eşlik etti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz!

İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz!

28-03-2024 - SİYASET

Ufukta Erken Genel Seçim mi Var?

Ufukta Erken Genel Seçim mi Var?

27-03-2024 - SİYASET