AK Parti’den Cumhur İttifakı Ortaklarına Nezaket Ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi il teşkilatlarını ziyaret etti

SİYASET - 22-05-2023 18:45

AK Parti’den Cumhur İttifakı Ortaklarına Nezaket Ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı,AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Cumhur İttifakı ortaklarına nezaket ziyaretinde bulundu.Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi il teşkilatlarını ziyaret eden Akyürek, Altay ve Angı; 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde gösterdikleri birlik-beraberlik ruhu ve yoğun gayret dolayısıyla teşekkür etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanvekili İbrahim Taşdöven ve Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Abdülhamit Kutalmış Özcan ile görüşen Akyürek, “Konya, her seçim döneminde olduğu gibi 14 Mayıs’ta da bir kez daha ferasetini ortaya koydu. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ikinci tur seçimde de kendi rekorunu kıracağına inancımız tam. Bu süreçteki çalışmaları ve Türkiye Yüzyılı hedefine katkıları dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan'ın nezdinde tüm Cumhur İttifakı mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da, 28 Mayıs’ın büyük bir birliktelik ve dayanışma ruhuyla geçeceğine inandıklarını belirterek, “Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerimizle uyum içinde, bir pazarlıkla değil, sevdayla yola çıkmış ve bu yürüyüşü de devam ettirme arzusunu bizatihi ortaya koymuş bir yapıdayız. 28 Mayıs'ta inşallah çok daha büyük bir başarı olacak. Doğru adımlarla, doğru süreci yürüten liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başarıyla seçimin galibi olacak” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

20-04-2024 - SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına aşamalı değişim mesajı verdi!

19-04-2024 - SİYASET