AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Yavaş ve İmamoğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İki belediye başkanı televizyona çıktılar ve vahim bir açıklama yaptılar. Utanç verici bir açıklamadır." diyerek Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

SİYASET - 14-05-2023 22:16

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Yavaş ve İmamoğlu'na tepki

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Anadolu Ajansı bu verileri gerçek kişiler üzerinden alıyor. Verilerini bir siyasi partinin beğenip beğenmemesi önemli değil. CHP sözcüsünün ve belediye başkanlarının bu telaşı nedir?' dedi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Sayımlar devam ediyor, tüm siyasi parti görevlileri de tüm süreci takip ediyor. 

YSK'nın yasakları kaldırmasıyla birlikte sonuçlar açıklanmaya başladı. 

Daha sonuçlar kesinleşmeden birdenbire karşımızdaki ittifakın sözcüleri televizyonlara çıktılar ve AA'nın verileri çarpıttığını söylediler.

AA bu verileri gerçek kişiler üzerinden alıyor. Bu telaş nedir? CHP Sözcüsü'nün ve belediye başkanlarının açıklamaları nedir? Bu saatten sonra oy verme işlemi devam ediyor olsa ve bunlarla oynanıyorsa derse neyse. 

Seçim sonucu ne olursa olsun saygı duyma geleneği bizde var ama sonuçlara saygı duymama ve engelleme geleneği siz de var.

İki belediye başkanı televizyona çıktılar ve vahim bir açıklama yaptılar. Utanç verici bir açıklamadır. İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'dur dedi. Bakın sandıklar hala açılıyor. Eğer diktatörlüğün karşılığı aranırsa o yaklaşım bu yaklaşımdır. Sandıklar sayılmaya devam ediyor. Üstelik çıkan veriler de Cumhurbaşkanımız açık ara gidiyor ama biz çıkıp da açıklama yapmıyoruz. 

Kaynak Akittv 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz Konya’da

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz Konya’da

24-04-2024 - SİYASET

Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

Başkan Ali Karakurt:‘Merhum Turgut Özal'ı saygıyla ve özlemle anıyoruz’

20-04-2024 - SİYASET