GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2023 12:42

YHT Yolcular'ının dikkatine ! Konya'daki o tren garı kapatıldı

Tren yolu ağı genişletme sebebiyle Konya'da bulunan tren garı kapatıldı. Devam eden yol çalışmaların 8 günde tamamlanması planlanıyor

YHT Yolcular'ının dikkatine ! Konya'daki o tren garı kapatıldı

Konya’da devam eden yol çalışmaları nedeniyle Selçuklu YHT Garı bir süre kapalı kalacak. Eski Buğday Pazarı’nda konuşlu Selçuklu Tren Garı yol çalışmaları sebebiyle 26 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında kapalı tutulacak. Bu süre zarfında Konya’dan Ankara ve İstanbul istikametine gidecek, yine Karaman hattını kullanacak yolcular ile Konya indirmelerinde Selçuklu Garı’nı tercih eden vatandaşlar eskiden olduğu gibi Meram Garı’nı kullanmak zorunda kalacak.

ÇALIŞMALAR NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Söz konusu duyuru, Selçuklu YHT Garı'na da asıldı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı: "Yol çalışmaları nedeniyle 26 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında Selçuklu YHT Garı kapalı olup yolcu iniş ve binişi olmayacaktır. Sayın yolcularımıza saygıyla duyurulur!" ifadelerine yer verildi.

SELÇUKLU YHT GARI

Selçuklu Yüksek Hızlı Tren Garı veya Selçuklu YHT Garı, 2 Ekim 2020'de hizmete girmişti. Türkiye’nin en modern garlarından birisi olan Selçuklu YHT Garı yakın bir dönemde ülkenin demiryolu ulaşımında önemli bir aks olacak.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör