GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2024 17:06

Selçuklu Belediyesi Sille Barajı'nda dev bir balık restoranı kazandıracak

Yaptığı projeler ile vatandaşların sosyal hayatını güçlendiren Selçuklu Belediyesi, dev bir projeye daha imza atıyor. Bu kapsamda açılacak yeni restoranda Konyalılar balığa doyacak.

Selçuklu Belediyesi Sille Barajı'nda dev bir balık restoranı kazandıracak

Yaptığı projeler ile Konya'yı farklı bir boyuta taşıyan Selçuklu Belediyesi yeni restoranı şehre kazandıracak. Bu kapsamda Sille Barajı'nda dev bir balık restoranı kazandıracak olan Selçuklu Belediyesi çalışmalara başladı.
ÖZEL MÜLKTEN ÇIKIYOR
Daha önce özel mülk olarak işletilen Sille Barajı'ndaki tesis, yeniden yapım işine girerek özel mülk olmaktan çıkacak. BBN Haber'den Cihad Alpan'ın edindiği bilgilere göre proje çalışmaları başlayan restoranın 2024'ün yaz aylarında şehre kazandırılacağı belirtildi.
MALİYET 100 MİLYONU AŞIYOR
Proje çalışmalarını paket olarak bir firmayla anlaşıldığı bilgisine ulaşılırken, restoranın maliyeti ve çevre düzenlemeleri yaklaşık maliyeti 1.437.333,33 TL ulaşacak. 26.12.2023 tarihinde başlayan proje 2024'ün yaz aylarında tamamlanacak.
UYGUN HESABA LEZZETLİ BALIK
Daha önce özel mülk olarak işletilen ve fiyatların yüksek olduğu öne sürülen restoran artık belediye tarafından hizmet verecek. Hem lezzetli hem de taze balıkları vatandaşlar bu restoranda daha uygun fiyata tüketecek.

EditörEditör