ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 23-12-2023 23:26

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: 6 kahraman asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman askerimizin şehit olduğunu, bir askerimizin de yaralandığını açıkladı. MSB, çatışmalarda toplam 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydederek, belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekatlarının icra edildiğini ifade etti.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: 6 kahraman asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır." açıklamasında bulundu.

16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

MSB, "Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir." dedi.

MSB yaptığı yeni bilgilendirmede; 3 teröristin daha etkisiz hale getirilerek toplam sayının 16'ya yükseldiğini kaydetti.

MSB, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verdi.

'ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ!'

MSB, "Pençe-Kilit Harekât bölgesinde kahraman silah arkadaşlarımızı şehit eden teröristlere yönelik operasyonlarımız etkili şekilde sürüyor. Mehmetçiklerimizin bölgede etkisiz hâle getirdiği terörist sayısı 16'ya yükseldi. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!" dedi.

kaynak:sabah

EditörEditör