Konya Haberci | Konya Haber
HV
27 TEMMUZ Cumartesi 13:54

Pençe-Kilit bölgesinden acı haber:1 askerimiz şehit oldu!

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş (27) şehit oldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-05-2024 00:32
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber:1 askerimiz şehit oldu!

Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görev sırasında yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş (27) şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit haberleri/operasyonu" class="taglink" title="operasyonu Haberleri">operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Nevşehir Valisi Ali Fidan yaptığı açıklamada, "Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'a Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, Nevşehirli hemşehrilerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerinde bulundu.

Aslen Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğazköy nüfusuna kayıtlı merhum Hasan Toktaş oğlu, 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın Nevşehir'deki ailesine acı haber verildi. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin bekar ve bir evin tek oğlu olduğu öğrenildi.

Şehidin naaşı memleketi Nevşehir'de yarın öğle namazına müteakip Boğazköy Merkez Camiİnden kaldırılacak.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan şehit asker Sait Toktaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım yürekleri dağladı. Toktaş, şehit olmadan yıllar önce yaptığı bir paylaşımda "Hayatımı feda edeceğime, namusum ve şerefim üzerime and içerim" ifadelerini kullanmış.

kaynak:sabah

AdminAdmin

YORUMLAR