Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:18

Murat Kurum Seçime Eyüp Sultandan Başladı! İstanbul'un kaybolan 5 yılını kurtaracağız!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum sabah namazında Eyüpsultan Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Namaz sonrası cemaatle sohbet eden Murat Kurum: "İstanbul'un manevi kalbinden, şükürle hamd ile Yeniden İstanbul'a doğru kutlu bir yolculuğa çıkacağız inşallah" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-01-2024 09:39   Güncelleme : 08-01-2024 09:42
Murat Kurum Seçime Eyüp Sultandan Başladı! İstanbul'un kaybolan 5 yılını kurtaracağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul için ilk startı sabah namazı ile Eyüpsultan Camii'nde verdi. Eyüpsultan Hazretleri'nin kabrini de ziyaret eden Kurum, vatandaşlara çorba ikram etti .
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, dün Başkan Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını İstanbul'un manevi koruyucu ve hamisi Eyüpsultan Hazretlerinin ebedi istirahatgahının bulunduğu Eyüpsultan Camii'nde verdi.
Sabah namazını Eyüpsultan Camii'nde kılan Kurum, namaza iştirak eden İstanbullular tarafından ilgiyle karşılandı


Vatandaşların 'Seçim startını Eyüpsultan Camii'nde verdiniz. Kutlamasını da burada yaparsınız' sözlerine "İnşallah öyle yapacağız" şeklinde cevap verdi.
Murat Kurum vatandaşlarla bir araya geldi "Milletimizle el ele kol kola çalışacağız"
Kurum'a ayrıca AK Parti Istanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul milletvekilleri, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ile bazı teşkilat üyeleri eşlik etti.

Kaynak Sabah 

EditörEditör

YORUMLAR