GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 22:47

MSB'den acı haber: Sözleşmeli er Adem Kel şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen personel ve malzeme sevkiyatı esnasında meydana gelen araç kazasında, sözleşmeli er Adem Kel'in şehit olduğunu açıkladı. Şehit olan askerin ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına başsağlığı ve sabır dileyen MSB, milletimizin başı sağ olsun mesajını iletti. Şehit Adem Kel'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı ve sabır dileriz.

MSB'den acı haber: Sözleşmeli er Adem Kel şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevkiyatı esnasında yaşanan araç kazasında yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlığın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "3'üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, derhal Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimiz, şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'e minnettarlığını ve saygısını bir kez daha dile getirmektedir.

kaynak:sabah

EditörEditör