Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:05

MSB duyurdu: Şehidimiz var! Pençe-Kilit bölgesinden acı haber geldi

Uzman Çavuş Samet Arslan Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düştü. Şehidin acı haberi Kocaeli Çayırova İlçesinde oturan ailesine akşam saatlerinde ulaştı.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 12-01-2024 00:22
MSB duyurdu: Şehidimiz var! Pençe-Kilit bölgesinden acı haber geldi

Aslen Amasyalı olan ve ailesi Çayırova İlçesinde ikamet eden Uzman Çavuş Samet Arslan Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit oldu. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, acılı ailenin evine giderek başsağlığı diledi.

"VATAN SANA MİNNETTARDIR"

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yapmış olduğu paylaşımda "Şehit Piyade komanda binbaşı Mehmet Duman operasyonu kapsamında pençe kilit 2 harekâtı Mehmet Can Tepe üs bölgesinde 11 Ocak 2024 tarihinde bölücü törör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen sızma sonucu dört kahramanımız yaralanmış, P.UZM. ÇVŞ. Samet Aslan şehit olmuştur. Şehidimiz Amasya Taşova nüfusuna kayıtlı olup ailesi Kocaeli'nde, eşi Kayseri Talas'ta ikamet etmektedir. Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet Ailesine ve Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Aziz ruhun şad olsun şehidim, Vatan sana minnettardır..." ifadelerini kullandı.

BAŞKANDAN TAZİYE MESAJI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Çayırovalı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Arslan'ın ailesine Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz ve Kaymakamımız Ahmet Önal ile birlikte taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Makamın ali mekanın cennet olsun şehidim."

kaynak:sabah

EditörEditör

YORUMLAR