EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-08-2023 21:58

Motorine yeni zam! İndirim sevinci çok kısa sürdü

Akaryakıt fiyatlarındaki değişkenlik devam ediyor. Bu akşam 1 lira 52 kuruş indirim yapılacak motorin için kötü haber geldi. Yeni bir zam yola çıktı. Sektör kaynaklarına göre 22 Ağustos Salı gününden geçerli yeni bir zam yükleniyor

Motorine yeni zam! İndirim sevinci çok kısa sürdü

Motorinde bugün gelen indirim kısa sürecek. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre akaryakıt fiyatlarındaki değişikliğe bir yenisi daha ekleniyor. Bugün motorin fiyatlarında yaşanan 1 lira 52 kuruşluk indirimin sevinci fazla uzun sürmeyecek.
Tarım yakıtı olarak da adlandırılan, üretim ve ulaşım maliyetlerinde çok önemli bir gider kalemi olan motorinde yeni bir zam yola çıktı. Motorin fiyatlarında doğrudan etkili olan Londra Gaz Yağı piyasasının yeniden yükselişe geçmesi “indirim iptal mi?” ve “yeni bir zam mı geliyor?” sorularının sorulmasına neden olurken uzmanlar bu gece gelecek indirimin iptalinin söz konusu bile olmadığını piyasalardaki yükselişin devamı halinde önümüzdeki günlerde yeni bir zammın yaşanacağını ifade ettiler.

Yeni zammın 22 Ağustos Salı günü 00.00 itibariyle devreye girmesi zam rakamının da bu gece saatlerinde belli olması bekleniyor.

EditörEditör